Oplever du hårtab som mand?

De fleste mænd oplever, at toppen tyndes med alderen. Det kan være svært at acceptere, men der er bestemt også noget at gøre.

 

Oplever du hårtab?

Man forbinder ofte måne-frisuren med midaldrende mænd, men af og til blive helt unge fyre i tyverne også ramt af den udtyndende udvikling i hårvæksten. Hvis du er en af dem, så ved du, hvor frustrerende hårtabet er. Den mest almindelig årsag til hårtab er, at det mandlige kønshormon går ind og beskadiger hårsækkene, så de til sidst bukker under og går til.

 

Bryd tabuet!

Mange mænd føler skam over hårtabet, og ligeså mange føler skam over at have lyst til at gøre noget ved det. Men det er der bestemt ikke nogen grund til. Flere og flere mænd begynder at få skønhedsbehandlinger af forskellig art. Det er helt normalt og i orden at ønske at gøre noget ud af sig selv. Det gør dig hverken tøset eller selvoptaget. En rigtig mand passer også på sig selv. Derfor bliver behandling af hårtab hos mænd mere og mere almindeligt.

 

Inspiration til frisurer med tyndt hår

Hvis du ikke har mod på at gå i behandling for dit hårtab, så er der også andre måder at tage hånd om problemet på. Du kan for eksempel få dig en frisure, som samarbejder med både din ansigtsform og din hårmængde. Mange frisører kan en masse tips og tricks, som får din hårpragt til at se mere fyldig ud, end den rent faktisk er.