Mærker du, at håret tyndes?

Frisure til mænd med tyndt hår

Bliver du tyndhåret?

De fleste mænd oplever, at deres hår ændrer sig med alderen. Det kan både være med hensyn til farven, men mest almindeligt er det dog, at håret ændrer sig i strukturen, og at det bliver tyndere. Nogen får væsentligt tyndere hår, andre mister alt deres hår på issen, og andre igen er så heldige at kunne beholde deres hår hele livet ud.

For mange er det at miste håret noget, man prøver at undgå og i hvert fald udskyde så længe som muligt. Hos mange er det et tegn på alderdom, og derfor bliver det for mange mænd oplevet som slutningen på deres ungdom, når det begynder at kunne se, at håret tynder ud. Det hører frisører ofte.

Bare rolig – der er råd!

Heldigvis behøver ens hår ikke holde en tilbage i livet, og selvom dit hår tyndes, så er der stadig masser af fede og flatterende frisurer, du kan få. Alt efter hovedform og omfanget af tyngden på dit hår, kan en dygtig frisør hjælpe dig med at se ung ud igen. Det hele handler om at skabe en balance og tage højde for, hvad man gerne vil have fokus på, og hvad man modsat hellere vil skjule en smule. Med den helt rigtige frisure vil du glemme alt om alderdom og hårsvind, og du vil pludselig ligne en på 25 igen. Bare spørg din frisør til råds eller følg med i de råd vi har samlet nedenfor.

Idéer til de gode frisurer

Det behøver altså ikke at være afgørende, hvor meget hår man har, hvad der faktisk betyder noget er, hvordan det er klippet, og hvilken frisure man har. Få hjælp af din frisør til at få den helt rigtige frisure, så du stadig der godt ud selv med tyndt hår.

Langt hår med håret tilbage, eller kortere hår med lidt langt på midten er begge gode muligheder, hvis man døjer med høje tindinger. Nogle gange bør man nemlig omfavne sine forandringer og fremhæve sit hår på en positiv måde. Du kan også helt fjerne håret og i stedet gro et stort skæg for at opretholde balancen.