Perfekte overnatningsmuligheder til herretur

Skab den perfekte herretur med disse råd

Tag på hotel og dyrk mandehørmen

Børn, kone og arbejde. Det er som regel det, der fylder i de fleste mænds liv. Der er ikke tid til fritidsaktiviteter eller bold med drengene – og det kræver således planlægning at dyrke mandehørmen med kammeraterne. Af den grund kan det være en god idé at planlægge en årlig tur, hvor telefonen slukkes, og de kolde øl bliver sat frem. I kan eksempelvis arrangere en tur op ad Gudenåen. Så er øllene undskyldt med aktiviteter, der giver et lidt større indblik i den natur, der omgiver os. Efter en tur på vandet kan I tage på hotel nær Silkeborg. Når I vælger hotel, er I sikre på velvære i lækre omgivelser, hvor de gamle ben kan hvile sig. Silkeborg byder desuden på et vildt byliv, hvor der med garanti findes arrangementer, der passer perfekt ind i jeres herretur.

 

Alternative overnatningsmuligheder til vildmanden

Skal herreturen bringe jer helt tæt på naturen, er det oplagt at sove i shelter. Langs Gudenåen er der mange muligheder for at overnatte i naturen – det handler blot om at planlægge i god tid! Ved at overnatte i et shelter fremfor på et hotel kommer I hinanden ved på en ny måde. Samtalerne hen over bålet i de sene nattetimer og hjemmelavede måltider giver et større sammenhold. Måske støder I endda på vilde dyr? Shelter som overnatningsmulighed er genialt, hvis du ønsker at give dine kammerater lidt flere evner inden for outdoor. Man skulle måske tro, at en overnatning i naturen er fyldt med udfordringer og begrænsninger. I de fleste tilfælde er realiteten dog en anden. Naturen byder nemlig på mange aktiviteter. I kan eksempelvis tage i vildmarksbad, lave ølsmagning, klatre i træer eller bygge noget ud af det, I finder i naturen. Mulighederne er mange, hvis man ønsker at udfordre sine kammerater og kaste dem ud, hvor de ikke kan bunde.

 

En fleksibel løsning, der giver luft i budgettet

Ønsker man en mere fleksibel overnatningsmulighed, der passer ind i budgettet, er det oplagt at gennemsøge området omkring Gudenåen efter campingpladser. På en campingplads kan I sove i telt i rolige omgivelser og samtidig opleve naturen helt tæt på. Det er også muligt at sove i campingvogn, og nogle steder lejer de endda hytter ud. Hvis I vælger at arrangere herreturen nær en campingplads i stedet for på hotel, får I en autentisk og ofte billigere oplevelse. På den måde er der ekstra penge til aktiviteter, der skubber hverdagens bekymringer i baggrunden. Her er I tvunget til at være tæt sammen, så der både er plads til dumsmarte kommentarer og ærlige samtaler om livet.