Derfor skal I croquis tegne til gommens polterabend

Pift din polterabend op

Polterabend med fest og farver

Det kan være utroligt svært at planlægge en polterabend. Den længe ventede dag bør være uforglemmelige, og der er så meget at lave, at det næsten er umuligt at bestemme sig på de forskellige events. Og derfor kan I heldigvis få hjælp fra andre, kreative hoveder, der kan komme med forslag! Croquistegning er netop sådan et forslag. Til at starte med lyder det lidt fjernt, men det er egentlig en genial og simpel måde at enten starte eller afslutte gommens polterabend på – det er uden tvivl sjovt både beruset eller ej!

 

Hvad er croquistegning?

Chancen for at du har støt på en gruppe kunstnere, eller et billede af dem, hvor de sidder i en halvcirkel rundt om en model, og alle forsøger at skitsere modellen, er nok ret så høj. Og det er faktisk netop det, croquistegning er. Udover at du kun har få minutter til at skitsere modellen! Det er netop det, der gør croquistegning sjovt: de sjove, mærkelige og uforudsigelige tegninger, I alle kommer til at få skitseret, lige meget hvor dårlige eller gode I forventer, at I er til at tegne! En croquispolterabend er altså en ideel måde at starte eller afslutte dagen på, for enten at køle ned efter en lang dag eller få sparket humøret rigtigt i gang.

 

Derfor er croquistegning fedt til gommens polterabend

I får alle få minutter til at skitsere en model foran jer, der derefter skifter posering, hvor I så forsøger igen. De mange forskellige tegninger I får lavet, snakken og hyggen undervejs og bare det at prøve kræfter med noget anderledes og nyt, gør det altid sjovt og spændende at croquistegne. Det er netop derfor, det er et fedt valg til gommens polterabend, hvor I alle kan få sluppet den indre kunstner løs og bare hygge, lege og, måske stresse en smule! Som nævnt tidligere er det ideelt til at sparke polterabenden rigtigt i gang, men også som slutning på dagen, hvor I måske kan være en smule beruset. Én ting er i hvert faldt sikkert: I skal ikke være bange for at prøve noget nyt og anderledes – det er sjovt og spændende!