Træn som en pro hjemme i din egen stue!

Gør plads til din træning

Hvis du gerne vil tage din træning seriøst og have et område dedikeret til træningen, er det en god idé at sørge for at have nok plads. Start med at fjerne alle unødvendige møbler og genstande, så du får mere plads på gulvet og ved væggene. Herefter kan du investere i pladsbesparende fitnessudstyr, som for eksempel foldbare træningsbænke. Alt efter, hvad du kan lide at have af øvelser, er der også meget udstyr, der er multifunktionelt og som kan variere din træning.

Det kan være en god idé at investere i et slidstærkt gummigulv til et fitness-område derhjemme, da gummifliser kan beskytte gulvet mod skader og stød fra tungt udstyr.

 

Skab den rette atmosfære

Med musik og lys kan du komme langt. Det kan hjælpe dig med at holde motivationen oppe og holde dig kørende, når du tror, du ikke har mere at give af.

Husk også at tænke ventilation og luftkvalitet ind i dit træningsrum. Bliver det for hurtigt varmt kan det ødelægge din motivation og bliver det for koldt, kan du skade din krop. Skab den mest behagelige træningsoplevelse – det inkluderer også underlaget. Laver du core- og andre øvelser på gulvet, kan gummifliser være en god investering for dig. Det samme gælder, hvis du sjipper og bokser. Med gummifliser kan du skåne dine knæ og led mod overbelastning.

 

Find den rette træningsform

Hvis du skal holde din træning ved lige, er det vigtigt at vælge en træningsform, som interesserer dig og som passer til dine behov og din krop. Du kan med fordel planlægge din træning og lægge det i din kalender, så du husker det. En rutine er afgørende for, at du holder fast og får det gjort. Har du sat dig for at opnå resultater, kræver det gå-på-mod og disciplin, men du får også en stor lykkefølelse, når det er overstået, og du kan nyde, at du har rørt din krop.