Kontakt et professionel firma og slip af med borebiller

Disse tegn på borebiller, skal du være opmærksom på

Ramt af borebiller? Sådan slipper du af med dem igen

Borebiller er forfærdelige små insekter, som kan ødelægge træmøbler, trægulve, trapper og mange andre genstande i træ, så de til sidst bliver fuldstændig ubrugelige. Læs med her i dette blogindlæg og hør mere om, hvordan du slipper af med borebiller hjemme hos dig.

 

Hvad er borebiller?

Borebiller er insekter, der, som navnet antyder, borer i træ og efterfølgende spiser det. I løbet af sommeren lægger hunnerne en masse æg, som efterfælgende klækker ud, og de larver som kommer ud, det er dem, vi kalder skadedyr og helst vil undgå i vores hjem. Larverne borer sig ned i træet, som de spiser, og her kan de leve i helt op til 3 år.

 

Sådan bekæmpes borebiller

Bekæmpelse af borebiller er ikke helt så ligetil, og det er ikke bare noget, man lige gør. Derfor skal du have fat i en professionel til at klare problemet med borebillerne for dig. Et professionelt firma vil kunne bekæmpe borebillerne ved hjælp af en sprøjtebehandling, som hverken borebillerne eller larverne vil overleve. På den måde er det en effektiv bekæmpelse. 

Inden der sættes ind på bekæmpelse af borebiller, er det dog vigtigt, at omfanget af angrebet først vurderes. Hvis borebillernes larver har levet i noget træ i flere år, har de med stor sandsynlighed bredt sig til andre trækonstruktioner i huset. Derfor bliver det hurtigt en stor og omfattende opgave at bekæmpe borebiller.

 

Bekæmpelse af borebiller hurtigst muligt

Borebiller breder sig hurtigt, så problemet vokser sig større og større, og derfor er det særdeles vigtigt, at du får kontaktet et firma, der kan hjælpe med bekæmpelse af borebiller, så snart du ser de første tegn. De tegn, du skal være opmærksom på, er blandt andet:

  • Små runde huller i træ
  • Savsmuld på gulvet
  • Døde voksne biler i nærheden af det angrebne træ samt
  • At træet smuldrer langs kanter eller hjørner