Lej eventpiger til dit næste arrangement

Mandeaften med eventpiger

Planlæg en festdag med gutterne

Er der i virkeligheden noget bedre end at bruge en hel dag sammen med sine bedste venner? I takt med at vi bliver ældre, får vi mere ansvar og derfor også mindre fritid, og derfor kan det være helt fantastisk at have noget at se frem til. Dig og gutterne fra gymnasiet ses måske et par gange årligt, hvor I mødes over nogle øl og gode snakke, men måske I skulle prøve noget nyt? Det kan være alt fra ølsmagning til paintball, gokart, stand-up eller en hjemmelavet turnering. I kan også leje et lokale, som I kan have for jer selv hele dagen og fylde op med gode mennesker, hvor I med fordel kan leje eventpiger til arrangementet, som kan agere bartendere for jer i løbet af aftenen.

 

Gør dit arrangement til noget særligt med eventpiger

Hvis jeres arrangement virkelig skal stikke ud fra jeres vante planer, så er det en fremragende idé at invitere folk, der kan agere bartendere og tjenere for jer i løbet af aftenen. Eventpiger er specialiseret i netop dette, og de er vant til at stable en fest på benene, når de er på arbejde. Det kan være, at I vælger et tema til arrangementet, og eventpigerne vil kunne være med til at vedligeholde dette tema med alt fra udklædning til servering af temaspecifikke drinks. Eventpigerne kan altså både hjælpe med at servere, holde aftenens tidsplan og bringe festen et friskt pust, der virkelig vil få den til at skille sig ud fra jeres tidligere aftaler.

Sådan skaber I den perfekte mandeaften

En aften i mændenes tegn kan se ud på mange måder, men det er ingen hemmelighed, at det ofte involverer et fadølsanlæg, underholdning og måske en tur i byen sidst på aftenen. I kan få alt dette og meget mere, når I laver jeres eget arrangement i jeres egne lokaler: I bestemmer, hvordan festen skal se ud, hvilken musik der skal spille, og hvor mange fadøl, der skal diskes op. Eventpiger kan være den perfekte prik over i’et til netop sådan en fest.