Polterabend til gommen – en kreativ aften med gutterne

Kom i det kreative hjørne med croquis til polterabend

Skab en mindeværdig polterabend

Drømmer du om at skabe en unik polterabend for kammeraterne, der ikke kun går op i fest og alkohol? Så skal du måske overveje croquis til mænd. At tegne croquis er en anderledes aktivitet, som både udfordrer og underholder. Det er en kunstform, der forbinder kreativitet og menneskekroppen på en helt speciel måde, der med garanti vil skabe en mindeværdig polterabend. Foruden disse elementer er croquis faktisk ikke en dyr aktivitet – og derfor vil der være masser af plads i budgettet til at lave mange forskellige ting. Ofte forbindes en mandlig polterabend med stripklub, øl og drengehørm. Croquis kan let blive en alternativ del af denne cocktail. Ved at tegne croquis bliver man både klogere på tegnekunsten såvel som menneskekroppen – og så kan I tilmed selv vælge, hvilken krop I ønsker at tegne.

 

Skift traditionerne ud med et sjovt alternativ

Den vanvittige polterabend falder ikke i alles smag. Nogle brudgomme ønsker ikke, at det hele skal gå op i hat og briller. Tværtimod skal mærkedagen være en mulighed for at få noget kvalitetstid med gutterne. Ønsker man at skabe en mere sober polterabend, hvor der stadig er plads til grin og dumsmarte kommentarer, er croquis et fantastisk valg. Når man træder ind i lokalet, vil man både opleve at lære noget nyt og kunne deltage i spøg på samme tid. Det er de færreste, der kan sige, at de har tegnet croquis – så hvad venter I på? Croquis til polterabend giver jer med garanti noget at more over jer i mange år fem.

 

En uforglemmelig aften med gutterne

For nogle kan croquistegning lyde som en mulighed for at forglemme sig i kunsten og slappe fuldstændig af. Når I booker tid hos nogle, der specialiserer sig i croquis til polterabend, behøver der imidlertid ikke at være denne seriøse atmosfære. Når man tegner croquis til polterabend, er stemningen ofte løssluppen og munter. Der er plads til snak og grin, imens kreativiteten udfoldes. I nogle tilfælde kan man kombinere croquis med bodypaint. Her kommer man helt tæt på menneskekroppen på en anderledes måde. Det kan både virke grænseoverskridende, underholdende – og i den grad lærerigt!