Polterabend på en VIP bus

Polterabend med de tætteste

Selvom en polterabend har haft et dårligt ry for at være en lidt for vild fest, der hylder ”den sidste aften med frihed”, så er en polterabend meget smukkere end det. Det er en dag, der fejrer det smukke ved venskab, ægteskab og glæden ved det nye liv, der starter efter brylluppet. Det er en dejlig dag med venner og veninder, som ærer den kommende brud eller brudgom.

Det er et stort arbejde at planlægge og holde en polterabend, og derfor er det også et bevis på et godt venskab, at man har venner, der vil planlægge en god fest til ære for en.

 

Planlægning og forberedelse

En polterabend er ingenting uden god og grundig planlægning. Der er ofte mange mennesker, events, behov og andet at tage stilling til under en polterabend, og det kan ikke alt sammen klares aftenen inden.

Det er vigtigt at planlægge dagen i god tid, så både den kommende brudgom eller brud, inviterede venner og du selv får en god dag. Det involverer at planlægge dagen i god tid, spørge om hjælp, lave budget, sørge for mad og drikkevarer, udklædning, oplevelser og alt andet, der hører sig til på dagen, så æresgæsten får en god dag, der er i hans eller hendes ånd, og som de vil huske i mange år fremadrettet.

 

Tag festen med rundt

Til en polterabend er man ofte meget på farten, og der er ofte nogen, der må holde sig på vandvognen for at kunne køre festen gæster rundt til aktiviteter. Men det er nemt at undgå, hvis I booker en VIP bus til at køre jer rundt. Med en VIP bus kan I komme fra A til B hele dagen uden at lægge en dæmper på festen, når I skal fordeles ud i forskellige biler. VIP bussen kan fragter jer sikkert rundt, mens I holder gang i festen og har den bedste dag. Det er nemt at stoppe forskellige steder undervejs og holde festen kørende, mens der laves aktiviteter. Det er også muligt at lave lege og underholdning i bussen undervejs, mens alle er samlet og har en fest.