Fede gadgets til solafskærmning

Vinduesmarkise med motor

Gadget-løsninger til solafskærmning

Der findes heldigvis mange fede løsninger til dig, der er vild med teknologi og som ønsker en smart måde at skærme for solen på. Læs mere om nogle af løsningerne herunder:

 

Vinduesmarkise på motor

Med en vinduesmarkise med motor kan du meget nemt skærme for solen og holde temperaturen i rummet nede ved hjælp af en automatisk motor. Der er ikke noget gear eller trækken i snore for at folde markisen ud, det hele fungerer nemt og sikkert ved at trykke på knap eller på en fjernbetjening.

 

Automatiserede rullegardiner

Kan du ikke få nok af teknologiske løsninger til dit hjem, kontor eller alle andre steder, kan du også vælge at få automatiserede rullegardiner. Ligesom med vinduesmarkiserne, fungerer rullegardinerne automatisk, og de kan styres på flere forskellige måder – enten ved app, stemmestyring eller med sensorer. Der er endda mulighed for at indstille gardinerne til at rulle op og ned på bestemte tidspunkter af dagen, hvis solen generer dig i særlige tidsrum. Du slipper for besværet ved selv at trække gardinet for og fra, og du slipper for at temperaturen stiger kraftigt, når solen står på og blænder bygningen.

 

Solfilm

Ønsker du en anden måde at skærme for solen på, kan du også undersøge om solfilm er noget for dig. Solfilm er en meget tynd film, der monteres på ydersiden af vinduet, og som vil reducere den varme, som solen skal skabe i rummet gennem vinduerne og samtidig minimere mængden af lys, som trænger gennem vinduerne og blænder bygningen.
Der findes flere forskellige typer af solfilm – du kan få film, der ændrer vinduets farve, hvis du ønsker et bestemt visuelt og æstetisk udseende, eller hvis du er generet af UV-stråler, kan du også få solfilm, der blokerer UV’en i at trænge gennem vinduet.

 

Solcellegardiner

Ved hjælp af solceller, der opsamler solens strålers energi, kan du få en motor, der ruller gardinerne op eller ned for dig. Det er dermed en energibesparende og miljøvenlig måde at skærme for solen på. Du kan styre gardinerne fra en app eller med sensorer.

 

Intelligente persienner

Igen en teknologisk løsning, der gør solafskærmningen lettere for dig. Disse persienner kan indstilles, så de ruller op eller ned alt efter temperaturen og intensiteten af solen. De kører derfor automatisk og kun når, det er nødvendigt. Har du alligevel andre behov, kan du også styre dem med en app eller stemmen.