Sådan planlægger du den perfekte polterabend

Bryllupsplanlægning og –aktiviteter

Gæstelisten til en sjov polterabend

Polterabend er den store dag inden den reelt store dag. Det er en stor ære at skulle være den, der står for at planlægge en polterabend, men det er også et stort ansvar, man lige pludselig står med. Et af de store spørgsmål er, hvem der skal inviteres – og det er allerede her, at det bliver lidt tricky. For hvis man ikke inviterer “nok”, kan det resultere i en halvdårlig stemning til selve brylluppet – og det er der ikke nogen, der er interesserede i.

Sørg derfor for, at planlægge en polterabend hvor “alle” kan være med – og inviter flere end du i virkeligheden regner med, at der kommer. Alle sætter pris på at få en invitation, trods alt. Man kan snildt invitere deltagere af det modsatte køn, om end der er tradition for, at mænd og kvinder holder hver sin polterabend.

 

Så hvad skal det koste?

Penge er et farligt emne – især mellem venner. Når det kommer til afholdelse af en sjov polterabend, handler det om at ramme en balance imellem at være “striks” og agere kasserer for en stund, på samme tid med, at man forholder sig realistisk til prisen. En weekend i Amsterdam eller en bytur i Rom er utvivlsomt unikke og uforglemmelige oplevelser – men prisen hænger også tæt sammen med det.

 

Oplevelserne er alfa-omega

Når prisen er fastlagt, er det til gengæld meget nemmere at finde ud af, hvad der præcist skal ske – og det er jo den sjove del af planlægningen. Det er i sandhed her, at I får lov til at udfolde jer kreativt, så den helt perfekte polterabend kan planlægges for jeres gode ven eller veninde. Det kan godt være, at selve brylluppet bliver deres store dag – men I kan sørge for, at deres polterabend kommer på en meget tæt anden plads.