Hvilken grilltype er du

At grille er ikke bare at grille.

Kunsten at finde den rigtige grill

Der ligger en masse tanker bag, hvilken grill det er, der skal have lov til at bære dine koteletter og majskolber, når solens stråler igen kommer frem. Det er en kunst at finde den rigtige type grill, og her har du nogle tips til, hvilken grill du skal vælge.

 

Fordele ved gasgrillen

  • Hurtig servering
    Utrolig nem og hurtig at starte op. Ingen tvivl om, at den er den mest effektive grill på markedet. Så sidder børnene og skriger efter deres grillpølser, hver gang grillen pakkes frem, skal du købe denne.

 

  • Samme temperatur
    Den er god til at holde en konstant varme, så stegetiden på din mad ikke bliver meget længere, end du troede.

 

  • Hold stanken væk
    Du kommer ikke til at lugte af kul og røg. Hvis du vil kunne grille i din yndlingstrøje og stadig kunne have den på på arbejdet i morgen, er gasgrillen fantastisk.

 

  • Nem rengøring
    Den er rigtig nem at rense og vedligeholde.

Gasgrillen er til dig, der vil være med på den nyeste trend, og som ikke vil spilde tiden.

 

Fordele ved kulgrillen

  • Forkælelse af smagsløgene
    Mange siger, at mad fra en kulgrill smager bedre end mand på en gasgrill. Den efterlader flere aromaer i maden og giver dermed en bedre smagsoplevelse.

 

  • Tålmodighed er en dyd
    Hvis du har tålmodigheden til at vente på et godt produkt, er den lige noget for dig. Det kan tage en del længere tid at starte den op i forhold til en gasgrill, men smagen er fantastisk.

 

  • Gode gamle dage
    Der er en kæmpe omgang nostalgi omkring grillen. Måske brugte dine forældre den. Måske brugte dine bedsteforældre den! It never goes out of style.

 

  • Røget mad
    Den er fantastisk til røgning af mad, da du også kan bruge rygetræ til at tilberede maden

Kulgrillen er til dig, der synes kul er det eneste rigtige, og som har et nostalgisk hjerte.

 

Fordele ved en keramisk grill

  • Det ydre tæller
    Hvis man går op i udseendet, har den et lækkert rustikt look i forhold til for eksempel gasgrillen

 

  • God temperatur
    Den holder temperaturen inde i grillen stabil

 

  • Varmen vender tilbage
    Varmen sendes tilbage til din mad, der bliver grillet. Det kan give dine madvarer et lille ekstra touch under grillaftenen

 

  • Kul, kul, kul
    Den er god til kulelskeren, da den bruger kul, men skal bruge meget mindre af det, end den almindelige kulgrill skal

 

Den keramiske grill er til dig, der godt kan lide en unikt look, og som vil have en god konstant varme, der gør, at du kan grille året rundt.

 

Hvilken grill bliver din næste?

Snakken om, hvilken grill, der er bedst, stopper nok aldrig. Men nu har du i hvert fald nogle pejlemærker, du kan bruge, når grillen til de næste mange sommeraftener skal findes. Der er fordele og ulemper ved dem alle, så det bedste råd af alle må være at sætte dig og tænke grundigt over, hvilken grilltype, du er.