Den perfekte huskeliste til polterabend

Det skal du huske til polterabend?

Skal din ven giftes? Her er 5 ting, du skal have styr på til polterabend

Din ven skal snart giftes og du har måske allerede søgt Google tyndt for at finde den perfekte huskeliste til polterabender uden det store held. Men frygt ej – du er netop landet på siden med de absolut vigtigste ting, du skal huske eller overveje, så gommen får den perfekte polterabend

 

Fordel opgaverne imellem jer

Det kan godt blive noget af en mundfuld, hvis du skal stå alene med at arrangere din vens polterabend. Derfor er det en god idé at fordele opgaverne imellem de inviterede, så der er styr på, hvem der står for transport, underholdning, mad mm.

 

Opret en fælles tråd og begivenhed på Facebook

Det er nemmere at planlægge en polterabend, hvis kommunikationen er samlet på et sted – selvfølgelig uden, at gommen opdager noget.

 

Vælg aktiviteter, som gommen kan lide

Få booket aktiviteter i god tid og tænk i den forbindelse også over, hvad gommen foretrækker. Des hurtigere I sammen finder ud af, hvad I skal lave, des bedre er det. Er det en tur i go-cart, en virtual reality-oplevelse eller noget tredje?

 

Lej en bus til at transportere jer

Ingen polterabend uden bobler og masser af alkohol – men hvem kører? Overvej leje af bus, så I alle kan spritte blodet uden at ende i en bilulykke senere. Hvis I lejer en bus, kommer I dermed nemmere fra den ene aktivitet til den anden.

 

Aftal et budget

En polterabend er ikke nogen gratis fornøjelse, og før I kommer for godt i gang med planlægningen, bør I aftale et fællesbudget – opret eventuelt et fælles google-excelark. Normalt arrangerer man 2-3 aktiviteter og kombinerer det med sjove indslag fra venner og familie. Tænk her over, om der skal bruges bestemte redskaber og om der skal pyntes op. Og hvad med maden – spiser I ude eller står for herligheden selv, derhjemme?