Ideer til film du kan se

Hvilken genre er din genre?

Det kan være svært at vælge den rette film til din friaften. Måske går du meget op i filmproduktion og vil derfor gerne se ekstremt velproducerede film. Eller måske er du en inkarneret action-fan og vil kun se film med vold, skurke og fart over feltet. Det kan også være, at du har en særlig passion for film-soundtracks og derfor gerne vil bruge tiden på en film med et smukt lydbillede. Uanset hvilken genre, der falder i din smag, så er der altid en god film til dig derude. Læs med her og få nogle gode bud på hvad, der skal køre på din skærm i aften.

 

Rigtige mandefilm

Hvis du er på jagt efter en rigtig mandefilm, så er action og komedie de genrer, du skal undersøge nærmere. ”The Big Lebowski” er en alletiders klassiker, der rummer lidt af det hele. Filmen er bygget op af en massiv humor, som med garanti vil give dig mavekramper. Men den har også spænding og dramatik i sit plot. ”Blinkende lygter” er en anden evergreen, som du ikke må gå glip af. Filmen er ret voldelig, men blodet skylles ned med sort humor og ikoniske oneliners fra nogle af Danmarks dygtigste skuespillere.

 

Film som kæresten også vil se

Hvis du har en hyggelig kæresteaften foran dig, bør du finde en film, som I begge vil sætte pris på. Det er ikke alle kvinder, der har lyst til at se på vold og blod. Derfor kan du med fordel vælge en film, som har andet at byde på. Her har du fem, fede film, som både du og kæresten vil nyde:

 

  • Forrest Gump (1994)
  • Walk the Line (2005)
  • The Truman Show (1998)
  • Her (2013)
  • Evigt solskin i et pletfrit sind (2004)