Fuldend Newyorkerstilen med det rigtige gulv

Hvilke fordele har Newyorkerstilen?

Hvad er New Yorker-stilen?

Ikke overraskende, stammer Newyorkerstilen fra New York i USA. Den summende storby er altid i bevægelse, og der er altid flere og flere, der ønsker at bo og flytte til byen. I 1960’erne begyndte særligt unge mennesker at udnytte gamle fabrikker til kunststudier og atelierer. Det blev til en form for bolig/arbejdsplads, hvor de både boede og havde studio i samme bygning, ofte i samme rum. Denne kombination blev til Newyorkerstilen, som vi kender den i dag. Nytænkningen af måden at bo og arbejde på inspirerede mange andre til at bo mere rustikt, industrielt og simpelt.
I dag er New York stadig hovedstaden for design, indretning og interiør, og hele verden finder inspiration i de arkitektoniske og nytænkende måder at bo på og kombinere industrielle materialer med et moderne hjem.
Derfor er newyorkerstilen så eftertragtet, selv mange år efter, den blev til, og den fortsætter med at være innovativ og inspirerende for boligejere over hele verden.

 

Hvilke fordele har Newyorkerstilen?

Overvejer du at skabe Newyorkerstilen hjemme i din bolig, kan du med fordel inkorporere nogle af nedenstående tiltag for det industrielle og moderne look.

  • De rå vægge og blottede mursten. Har din bolig blotlagte mursten eller rå betonvægge er der ikke nogen grund til at male dem over. Væggene er nemlig særligt gode til at skabe det rå look, der er en integreret del af stilen, og de er ofte et friskt pust til ellers meget moderne villaer.
  • Newyorkerstilen fra fabrikkerne var særligt kendetegnet ved de rå materialer og i den grad også gulvet. Det betyder, at betongulve er en nem måde at skabe stilen på. Med epoxygulv til dit hjem kan du få et lækkert look og et moderne gulv, som kan holde til det meste. Epoxygulve til private hjem er slidstærkt, nemt at vedligeholde og endda billigere end mange andre løsninger.
  • Skab rum i boligen med newyorker vægge. Vil du gerne opdele rummene i din bolig, kan du bruge de klassiske newyorkervægge, der bryder rummene op, men stadig får hjemmet til at føles sammenhængende med de gennemsigtige ruder og store åbninger.

 

Epoxygulve til private hjem i Newyorkerstilen

Hvis du vil gå all in på stilen, er gulvet en god investering. Du får et meget slidstærkt gulv, som skaber sammenhæng i din bolig, da det kan bruges i alle rum; på badeværelset, i køkkenet, stuen, entreen, kælderen og alle andre rum. Det alsidige epoxygulv til private hjem er nemt at rengøre, hvilket også gør det velegnet til hjem med små børn, hvor der ofte er behov for ekstra rengøring og optørring. Gulvet fungerer også godt med et gulvtæppe til at bløde de hårde elementer op med noget blødt at gå på.

Epoxygulvet til private hjem er nemt at håndtere og har du store møbler, som du flytter om på, vil gulvet ikke tage skade, da materialet er meget hårdført og ikke så nemt tager skade.