Guide – Sådan vælger du den rette murer

Murer

 

Hvis du står overfor et byggeprojekt derhjemme, hvad enten det er en ombygning i København eller en tilbygning i Esbjerg, så er det vigtigt at du har hyret dygtige fagfolk ind til dit projekt.
Som kunde ønsker du nok, at projektet forløber problemfrit og at kommunikationen fungerer. Hvis du er i tvivl om hvordan du skaber overblik og finder den helt rette murer til netop dit projekt, så læs med i denne artikel.

 

Første step er at få et overblik over projektet, det hjælper dig et langt stykke hen af vejen at vide præcis hvad der skal gøres. Derfor skal du overvejefølgende:

  • Hvor meget laver du selv?
  • Har du behov for andre håndværkere? (Tømrer, maler, VVS’er)
  • Overvej dit budget og din forventning til tidshorisonten

Næste punkt er nu, at vælge den murer du ønsker til dit byggeprojekt.

Når du skal vælge murer kan det oftest være en fordel, at vælge en i dit lokalområde, både fordi at nogle håndværkere kan fakturere dig for kørslen og fordi at de kender de bedste leverandører i området.
Det vil altid være en fordel at vælge en murer med Byggaranti da det giver dig som forbruger, et sikkerhedsnet for at udførelsen af arbejdet sker korrekt.
Derudover kan du med fordel mødes med forskellige murer til at vurdere dit projekt, afgive et tilbud og ligeledes kan du vurdere om du synes om mureren og han fremgangsmåde.

Når du så har valgt din muremester, så er det tid til at i sammen gennemgår projektet og dets omfang ned i detaljer. I skal have denne samtale for at undgå misforståelser og forsinkelser.

I skal selv aftale de ting, som måske kan virke som meget små detaljer, det kunne bla. være:

 

  • Hvem afdækker?
  • Skal evt. interiør fjernes
  • Foregår arbejdet udenfor, hvor kan mureren så få adgang til strøm og vand?
  • Dine forventninger til oprydning
  • Dine forventninger til slutresultatet

Tiden efter murerarbejdet er udført

Når byggeprojektet er færdiggjort er det vigtigt at du som det første tjekker at resultatet er som du ønskede det, hvis arbejdet mod forventning ikke lever op til dine krav skal du kontakte din murer hurtigst muligt, så i kan indgå i en aktiv dialog om løsningen, hvis den valgte murer udfører god service vil fejlen udbedres hurtigst muligt.

Du er nu klædt på til at starte dit byggeprojekt og vælge den rette murer i nærheden af Ribe

 

Murermester Søren Bach
Guldagervej 117
6710 Esbjerg
26 81 27 38