7 gadgets til manden

Gadget du ikke vidste, du manglede

Du tænker måske ikke, at du lige går og mangler noget i hverdagen. Men det er fordi, du ikke har udforsket, hvor mange forskellige fede gadgets, der er blevet opfundet! Her er syv gadgets, som du finder ud af, at du ikke kan leve uden.

 

7 gadgets du MÅ eje

 1. En drone
  Det bedste legetøj du kan anskaffe dig i det 2100 århundrede. Du kan sætte et kamera på den og optage film fra oven. Du kan køre ræs, hvis andre venner har en og du kan transportere ting med den!
 2. En humørfyldt potteplante
  Det kan være sindssygt svært at holde liv i en plante, selv når du giver den mere kærlighed og omsorg end du nogensinde har givet et andet menneske. Der er nu opfundet potteplanter, der har et humørikon på siden som viser, om den er glad, tørstig, overvandet eller mangler sol eller skygge. Genialt!
 3. Ølbælte
  Skal festen derhjemme være så perfekt, at der ikke er en finger at sætte på den, skal du have et ølbælte. Pynt maven med alkoholiske drikke og del rundt til gæsterne. Så har du også altid en øl ved hånden, hvis du bliver tørstig.
 4. Mini diskolys
  Til en fest hører der fedt lys til. Det kan klares med et enkelt småt diskolys, som ingenting koster! Sæt den der, hvor folk skal danse, sluk for lamperne og lad det farverige diskolys give den helt rigtige stemning til at gå amok til Shakira på dit stuegulv. Der er alligevel heller ingen, der gider danse, når det er lyst som en sommerdag på dansegulvet. Hjælp gæsterne på vej med diskolyset!
 5. LED lampe i dit tøjskab
  Har du også en kæreste, der brokker sig, hvis du skal tidligst op om morgenen og tænder loftslyset? Så giver det her i hvert fald én mindre ting at skændes om. Der kan købes små LED-lamper, som kan sættes op inde i dit skab. Den tænder, når dine hænder begynder at lede efter dagens outfit i skabet og så bliver kæresten ikke forstyrret af lyset. Det bliver ikke bedre!
 6. Æggetimer
  Kan du heller ikke finde ud af, hvad der skal til for at få det perfekte blødkogte æg til morgenmad? Køb en æggetimer. Der er æggetimere, der viser, hvor mange minutter der skal til for et hård- og blødkogt æg. Nemt!
 7. Kød kløer
  Det lyder måske en smule mystisk, men det er virkelig smart. De ligner til forveksling noget man køber, hvis man vil være Wolverine til fastelavn, men de har et formål. Tag dem på, når du skal have pulled pork eller andet kød, der skal trækkes fra hinanden. Det går super hurtigt, og så ser du lidt sej ud imens.

 

Køb, køb, køb!

Tænk lige på, hvor meget nemmere din hverdag ville blive med disse syv ting og ikke mindst, hvor meget credit du vil få, hvis dine venner ser, at du har gjort sådan et køb. Søg løs på nettet og se, hvor mange fede gadgets, der rent faktisk er!