Tag på vinskole

Sådan smager du korrekt på en vin

Skal du på tur med vennerne? Måske skal du endda stå for at planlægge, hvad I skal lave? Hvis det er tilfældet, kan du overveje om ikke I skal tage på en vinskole. Det er en oplagt ide, hvis I er flere i gruppen, der interesserer jer for vin, men dem, der ikke gør, vil med garanti også få en sjov, anderledes og lærerig tur. Læs med i dette blogindlæg og hør mere om, hvad en vinskole er, og hvorfor I skal vælge denne oplevelse til næste herrearrangement.

 

Mulighed for at lære om forskellige vine

En vinskole er kort sagt en skole, hvor I har mulighed for at lære en helt masse om forskellige vine. I kan blandt andet lære, hvordan man skal smage og dufte til vinen, hvilket altid er rart at kunne, især når det kommer til restaurantbesøg, eller hvis du vil blære dig overfor dine gæster. Desuden vil I på en vinskole også lære de mest grundlæggende begreber indenfor vinsmagning, smageteknik og servering.

 

Sådan smager du korrekt på vine

Det kan være svært at vide, hvordan man smager korrekt på vin. Men du kan med fordel følge denne guide, så kommer du i hvert fald ikke helt galt afsted:

  • Hold korrekt på glasset
  • Se godt på vinen
  • Slyng vinen rundt i glasset
  • Lugt, duft eller snus til vinen
  • Smag på vinen i glasset

 

Vinsmagning til herrearrangement

Vinskole er perfekt til næste herrearrangement. I vil få hyggelige, sjove og lærerige timer, og der er også mulighed for forskellige oplevelser. I kan blandt andet smage på forskellige vine, og hvis I har lyst til at springe ud i blindsmagning, er det også en mulighed. Det kan altså blive en hyggelig dag eller aften med herreklubben, hvor I kan smage og opdage ny vine, og hvor I samtidig kan snakke og grine i et godt selskab.