Sådan rengør du bilen

Gør dine dæk rene - og opbevar ekstra dæk på dækhotel, så de ikke beskadiges

Bruger du din bil dagligt, ved du, at bilen hurtigt bliver snavset og rodet. Derfor er det rart med en rengøring af bil engang i mellem. Start med at fjerne skrald og rydde op. Derefter er det en god ide, at du tørrer alle bilens overflader af med almindelig vand med sæbe. Husk hele bilen.

 

Brug en tandbørste til de steder, hvor det er svært at komme til

Når du har tørret alle bilens overflader af, vil der sikkert være steder, hvor der stadig er beskidt, men hvor det er svært at komme til. Løsningen kan være en tandbørste. Tandbørsten kan komme rundt i diverse riller og lignende, hvor det ellers er svært at få gjort ordenligt rent.

 

Med tandbørsten er det altid muligt at få gjort din bil fuldstændig ren, og det vil være en drøm at sætte sig ind i den efterfølgende, når alt skidt er helt væk.

 

Rengør dine dæk

Når du er i gang med den indvendige rengøring af bil, kan du også snuppe den udvendige rengøring. Lav en spænd med rent vand og en med sæbe, og så kan du ellers bare gå i gang med at vaske bilen udvendigt.

 

Som en del af den udvendige rengøring, kan du også rengøre dine dæk. Det vil forbedre bilens udseende markant og få den til at se meget renere ud. Måske er det også i forbindelse med rengøringen, at du skal skifte fra sommer til vinterdæk. Sørg altid for at passe godt på dækkene – også de ekstra dæk, der ikke sidder på bilen. Opbevar dine dæk på et dækhotel, hvor du er sikret, at du opbevares korrekt og ikke beskadiges.

 

Støvsug og luft ud

For at afslutte rengøringen på bedste vis, kan du slutte af med en grundig støvsugning og udluftning. På den måde vil din bil både være fuldstændig ren og samtidig også føles frisk og rengjort. Husk at være grundig og tag alle gulvmåtter og lignende ud af bilen, så du virkelig kan komme til.