Sådan håndterer du mistede bilnøgler

Mistede bilnøgler – Hvad gør du, hvis du mister dine bilnøgler?

Ved du, hvad du skal gøre, hvis du mister dine bilnøgler? Læs med i dette indlæg og bliv klogere på, hvordan du bedst håndterer besværet!

 

Mistede bilnøgler

Oplever du af og til at miste dine nøgler, kender du uden tvivl til, hvor bøvlet det rent faktisk er. Det er altid irriterende at miste nogle af sine ting, og sådan noget som nøgler og bilnøgler er bare lidt ekstra besværligt at skulle erstatte. Hvis ikke man har en ekstranøgle til bilen, er man jo mere eller mindre låst fast og kan ikke komme nogle vegne. Uanset hvad er det ikke godt at have bilnøgler ude at rode, hvor andre kan komme til at finde dem. Derfor er der et par ting, der er gode at vide i tilfælde af, at man mister sine bilnøgler. I dette indlæg vil vi derfor besvare følgende spørgsmål, nemlig; Hvad gør man, når man mister sin bilnøgle?

 

Hvad er det første, man skal gøre?

Der findes lidt forskellige handlestrategier alt efter, hvor du har mistet dine bilnøgler henne. Følgende er begge to gode strategier at kende til, således du hurtigt ved, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan finde dine bilnøgler.

Hvis din bilnøgle er låst inde i bilen, ved du heldigvis, hvor de befinder sig. Hvis ikke du lige har dine ekstranøgler i nærheden, bør du kontakte din lokale autonøgleforhandler. En autonøgleforhandler kan hjælpe dig med at komme ind i bilen og vil samtidig sørge for, at dit låsesystem fungerer, som det skal.

Hvis du med sikkerhed ved, at dine bilnøgler er blevet stjålet, bør du for det første kontakte politiet og rapportere det. Derefter bør du kontakte en autonøgleforhandler, der kan omkode dit låsesystem og give dit nye bilnøgler, så den mistede nøgle ikke længere kan bruges til at låse bilen op med.

 

Dækker forsikringen tabte bilnøgler?

De fleste forsikringer har en dækning for udgifterne til omkodning og udskiftning af bilnøgler, både ved tabte og stjålne nøgler. Afgørende er det dog, at du rapporterer det hurtigst muligt, så det bliver registreret korrekt hos dit forsikringsselskab.