Sæsonens trends

Modeverdenens trends er i dag præget af, at man gerne vil ligne en yderst praktisk person, der er klar til at overleve i naturen, selvom planen blot er at slentre rundt på strøget.

Vil du gerne vide mere om, hvad der er trendigt at gå i for mænd i øjeblikket, så læs med her, hvor du kan gå på opdagelse i fem forskellige tendenser, der har lagt modebranchen fladt ned.   trend

 

Outdoorstilen

Outdoor er en af de største trends i 2019. Stilen kombinerer high-end med billigere basistøj og blander de vildeste farver sammen, men formår stadig at fremstå minimalistisk. Før i tiden var tøj fra Spejder Sport kikset og for nørderne, i dag er det trendy. Modefolkene forsøger at få den naturlige autencitet tilbage, og vi vil gerne ligne nogen, der går rundt i naturen, selvom vi i virkeligheden bare slentrer rundt på strøget. Stilen identificeres med det at være autentisk, og derfor er stilen også trendy i 2019.

 

Oversized tøj

Oversized tøj er i den grad også en af de største trends i 2019. Vi dyrker virkelig stilen fra 1990’erne, uanset om det er tøj eller sko. Oversize-stilen giver et mere afslappet og mindre formelt udtryk. Vi har i den grad inkorporeret det tilbagelænede udtryk i vores stil, og vi dyrker den for vildt!

 

Brun er efterårets farve

Som små undgik var det altid farveblyanten brun, der blev brugt til allersidst, når man var løbet tør for alle de andre flotte farver. Men de næste par måneder skal du afgjort gå efter farven brun og safari-looket, hvor du sammensætter jakker og bukser med brune nuancer. Både David Beckham og sønnen Brooklyn Beckham kører denne stil på det seneste, og de rocker den for vildt!

 

Pengekatte

Du har sikkert spottet pengekatten på festivaller og rejser denne sommer, og det er langt fra for sent at investere i en.

Pengekatte havde deres storhedstid i 1970’erne, hvor hippierne rejste til Nepal med pengekatten hængende om halsen. I den periode havde far-pungen sin storhedstid, og den har endnu en gang lagt modebranchen ned. Med pengekatten dyrker man alt det praktiske, der kan hjælpe dig med at overleve i naturen. Det er en stil, der udtrykker, at vi er i naturen, men i virkeligheden er man bare på strøget.

 

T-shirts

T-shirts der råber lidt højere med deres detaljer er meget in for tiden. Man skal gå efter en stil, der både passer på løbebåndet, men som på samme tid passer til habitjakken. Forskellige afskygninger af farverne gul, grøn, lyserød og brun er rimelig trendy. Og så er 90’erne retro logo også for alvor blevet en ting igen.