Gå ikke ned på udstyr

En ægte cykelrytter går ikke ned på udstyret

Find det rette udstyr til cykelturen

Er du en af de mange danskere, der har i sinde at gøre de danske landeveje usikre med din to-hjulede makker? Så bør du læse med her for at lære mere om det nødvendige udstyr. Det er nemlig ikke helt tilfældigt, hvilket udstyr du skal bruge. Både til dig selv og cyklen. Først og fremmest ligger der naturligvis en del tanker bag cyklen. Der findes mange forskellige modeller, og du kan få dem i forskellige prisklasser og med et hav af egenskaber, afhængigt af hvad den skal bruges til. Du kan finde mere om cykler og udstyret dertil hos Børkop Cykler.

 

Cykelcomputer med GPS

Et af de essentielle udstyrsdele til din cykelhobby er cykelcomputeren. Den viser alt, hvad du skal vide om din cykeltur og tracker ruten via satellit. På den måde får du præcise informationer omkring din tur som for eksempel rute, hastighed, distance, puls og meget mere. Derudover kan du med nogle cykelcomputere få en GPS, der kan vise dig vejen. Børkop Cykler hjælper dig med at finde den helt rette cykelcomputer.

 

Husk puls uret!

En anden god feature til dine cykelture er puls uret, der måler både distance, puls og meget mere. Derudover kan du indkode træningen hjemmefra på de fleste ure, således at uret fortæller dig, hvornår der er intervaller på turen, så du kan presse dig selv til det yderste. Du kan blandt andet finde puls ure hos Børkop Cykler, hvor du også får professionel vejledning til at vælge det, der passer til dig.

 

Find det hurtigste outfit til cykelturen

Sidst men absolut ikke mindst er cykeltøjet også en stor del af dine resultater på cyklen. Det gælder særligt, hvis du har planer om at cykle i alle de typer vejr, som Danmark tilbyder. Her får du brug for vandtæt men åndbart materiale. Samtidig bør du finde den helt rigtige hjelm og et par hurtige og farverige briller til at sætte prikken over i’et på dit outfit.