Få rettet dine forsikringsskader ved en autolaker

Har din bil ridser eller andre skader, så få foretaget en autolakering

Hjælp til forsikringsskader

Er du blevet påkørt? Eller har du fået en lille skade i din bil? Uanset hvad der er tilfældet, skal du hurtigst muligt kontakte dit forsikringsselskab, så du kan få forsikret skaden. Desuden kan du, hvis der er ridser eller skader i lakken, få rettet dine forsikringsskader ved en autolaker.

Er du blevet påkørt af en anden billist, kan det være svært at være fattet i situationen, men der er vigtige oplysninger, du skal huske at have fat i. Det, du skal have fat i, er:

  • Modpartens navn, adresse, telefonnummer samt bilens registreringsnummer
  • Forsikringsselskab
  • Oplysninger på eventuelle vidner
  • Dato, tidspunkt samt lokation

Hvis der er tale om et uheld og ikke bare en skade på bilen, er det desuden en god ide, at du hurtigst muligt får lavet en skitse samt taget billeder på stedet, så du også senere kan huske hændelsen.

 

Anmeld skaden til forsikringen

Det næste step i processen er, at du får anmeldt skaden hos forsikringen, og samtidig sikrer dig, at skaden  begrænses. Alt afhængig af om du har kasko eller ej, kan forsikringen hjælpe med at få bilen fragtet på værksted, hvis der er tale om et voldsommere sammenstød.

Hvad end der er tale om påkørsel eller en voldsommere hændelse, kommer der hurtigt ridsler eller buler i lakken på din bil. Derfor er det oplagt hurtigst muligt at besøge en autolaker, som kan udbedre skaderne.

 

Få en bil som før

Mange vil gerne have, at bilen ikke ser helt ramponeret ud, og derfor er der også rigtig mange, der sidder med et ønske om, at bilen efter uheldet eller påkørslen ser ud som før. Selv det mindste stenslag eller rids i lakken fra en parkeringsskade kan være skadeligt for bilen, og det kan medføre rust i løbet af ganske kort tid. Derfor er det vigtigt, at der bliver taget hånd om lakskaden hurtigst muligt, så skaden kan udbedres, og din bil kan se ud som før. Vælg en professionel autolaker, som samtidig også tilbyder de præcise farver på bilen, da de således kan oprette skaden, så den bliver tæt på usynlig.