Tag på adrenalinfyldte oplevelser

Dyrk venskabet på nye måder

Adrenalinfyldte oplevelser

Er du og drengene ved at være trætte af den samme rutine, savner i noget nyt at lave/opleve sammen i fritiden? Så læs med her, hvor vi har samlet en række idéer til, hvad man kan lave sammen. Det kan til tider være svært at komme ud af den vante gang, hvad angår fælles- eller soloaktiviteter. Har man altid spillet fodbold, mødes man omkring det, plejer man at tage et slag pool nede på den lokale, er det der, man søger hen med vennerne. Det er ikke nødvendigvis en dårlig ting at have faste rutiner, men man kan til tider komme til at savne noget nyt, noget spændende, noget adrenalinfyldt og udfordrende. Hvis du kan nikke genkendende til noget af dette, er der hjælp at hente her. Der findes nemlig en masse forskellige muligheder for at bryde ud af vanerne, når det gælder sjove og oplevelsesrige aktiviteter. Trænger du til at overskride eller presse dine grænser en smule, eller har du og drengene brug for en ny fælles aktivitet, som der sætter gang i sagerne? Så får du her en række konkrete forslag til, hvad I evt. kan lave.

Adrenalinfyldte aktiviteter

Der findes som sagt et væld af forskelligartede aktiviteter og sportsgrene, som giver rig mulighed for et gedigent adrenalinsus. Vi gennemgår her kort en række udvalgte discipliner, som der er værd at nævne:

Faldskærmsudspring

  • Der findes næppe noget mere adrenalinfyldt end at hoppe ud af et fly i 4000 meters højde, og det er lige netop det I skal, hvis I vælger at hoppe i faldskærm. Her er det værd at være opmærksom på, at der er mulighed for forskellige typer af udspring afhængig af, hvad der passer en bedst. Der findes både soloudspring til dem, som vil tage et længere kursus, så de kan springe alene og er uddannede i det samt tandemspring, der er til dem, som vil springe med en instruktør og ikke ønsker at bruge ekstra tid på øvelse og træning.

Flyboard

  • Flyboard er en oplevelse ud over det sædvanlige og er for alle, der ønsker at svæve på en vandsøjle over åbent vand. Man kan flyve op til 10 meter op i luften med et vandtryk, som leveres af en vandscooter med 260 hk. Der er både mulighed for at lære det stille og roligt samt for de mere øvede i form af tricks og særlige tilføjelser.

Bubblesoccer og Waterbalz

  • Både bubblesoccer og waterbalz er begge discipliner, som er opbygget omkring det faktum, at man er inde i en stor plasticbold, mens man hygger sig med ens venner, familie el.lign… Dette kan enten foregå på landjorden i form af en fodboldkamp eller på vandet, hvor man flydende kan wrestle, lave tricks eller blot slappe af.

Alsidige aktiviteter

De fleste af aktiviteterne er relativt alsidige, når det kommer til hvem, hvad og hvornår. Om det er en polterabend, en fødselsdag eller måske en familietur kan det oftest tilpasses, så det passer til netop dit individuelle behov. Faldskærmsudspring kræver selvfølgelig en vis alder, mens aktiviteter som Bubblesoccer eller Waterbalz er noget, som næsten alle kan være med til.