Tandretning til voksne

Tandretning er ikke kun for børn og teenagere - prøv Invisalign og få det smil, du ønsker

Går du rundt og er ked af dit smil eller dine tænder? Måske fordi du har stort under- eller overbid, fordi dine tænder sidder skævt eller fordi du har ondt og oplever funktionsbetingende problemer med. Der kan være mange grunde til, at du ikke er tilfreds, og det kan påvirke meget mere end mange tror. Men heldigvis er tandregulering ikke kun for børn, som mange ellers forbinder det med. Som voksen har du ligeledes mulighed for at få tandretning, så du kan blive fuldstændig tilfreds med dit smil og dine tænder. Læs med her og høre mere om Invisalign, som er en af de muligheder, som mange voksne benytter sig af, når det kommer til tandregulering.

 

Den usynlige bøjle

Er du voksen med skæve tænder, har det måske holdt dig tilbage fra tandregulering, at du har tænkt, at du, hvis du vil have rettet dine tænder, skal have synlige togskinner i 1-2 år. Men det er faktisk ikke nødvendigt. I dag tilbydes der flere løsninger indenfor tandregulering, som er både diskrete og behagelige, så du ikke behøver gå rundt med synlige togskinner eller anden form for bøjle.

 

Kan du få en Invisalign bøjle?

Invisalign tandretning kan være en diskret løsning til at få rettet dine tænder. Langt de fleste både voksne og teenagere vil kunne få det ønskede resultat ved brug af Invisalign. Du kan eksempelvis benytte dig af denne løsning, hvis du har:

  • Overbid
  • Underbid
  • Krydsbid
  • Uønsket mellemrum mellem tænderne

 

Er du ked af dine tænder eller dit smil, er det bare at kontakte en dygtig tandlæge, hvor du kan høre mere om Invisalign og dine muligheder med denne løsning.