Pæne tænder med Invisalign-behandling

Lad din tandklinik hjælpe dig med at få et smukkere smil

Det siges, at smil smitter. Man hører altid om, hvor vigtigt det er at smile, fordi det giver en helt fantastisk udstråling. Og det er endnu bedre, hvis du har et flot smil. Derfor er det også vigtigt at pleje dine tænder, så din selvtillid stiger, og du kommer til at smile mere i din hverdag. Det spreder glæde både hos dig selv og hos dem, du møder på din vej. Mange tandklinikker tilbyder i den forbindelse nu en Invisalign-behandling, så du kan få lige tænder med en usynlig bøjle. Støt din lokale tandklinik og hør mere om Invisalign.

 

Dette indebærer Invisalign:

Med Invisalign undgår du de famøse togskinner, der fylder hele munden og er til gene og besvær for dig. Her får du i stedet en usynlig bøjle, der retter dine tænder, men uden at du skal have metalskinner på tænderne. Du kan få en behandling hos din lokale tandklinik, hvis du har tænder, der kan rettes med metoden. En Invisalign behandling gives til folk, der har brug for at få rettet tænderne, så smilet igen ser harmonisk ud. Dette giver højere selvtillid, så du undgår at skulle være opmærksom på dit tandsæt og bliver mere sikker på dig selv i sociale sammenhænge.

 

Sådan kan du også få flotte tænder

Hvis du ikke er helt klar på at kaste dig ud i den nye Invisalign-behandling, så har din tandklinik med sikkerhed også nogle andre metoder, du kan bruge til at få flotte tænder. Du kan eksempelvis sørge for at undgå mad- og drikkevarer som kaffe og rødvin, da de farver tænderne. Er du ryger, vil det hjælpe en hel del at droppe smøgerne, så du ikke får gule tænder. Derudover bør du besøge din tandklinik jævnligt for at få dine tænder renset igennem og tjekket. Og endelig findes der tandblegemidler, der kan gøre dine tænder hvidere, hvis du synes, de er for gule.