Prøv et låsesystem fra Ruko, der giver dig optimal sikkerhed i hjemmet

Få et låsesystem til dit hjem eller din virksomhed

Et låsesystem øger din sikkerhed, og det er uanset, om du vælger et elektronisk eller mekanisk låsesystem. Desuden undgår du, at du skal rode rundt med et stort nøglebundt og have fat i forskellige nøgler til hver eneste dør, du skal ind af. Men hvilken type låsesystem, skal man vælge, og hvad er forskellen på et elektronisk og et mekanisk låsesystem?

Elektronisk og mekanisk låsesystem

Skal du have et nyt låsesystem, er der to typer af låsesystemer, du helt oplagt kan vælge i mellem. Det elektroniske og det mekaniske låsesystem har hver sine fordele.

Det elektroniske fungerer ved, at du får en kodet lås, som kan åbnes ved koder, nøglebrikker eller adgangskort. Et elektronisk låsesystem er smart og effektivt, og du kan selv bestemme, hvornår de enkelte døre skal være tilgængelige for de forskellige adgangskort. Det er dermed et oplagt valg til forskellige virksomheder og lignende, hvor man virkelig kan få gavn af den fleksibilitet, der følger med.

Det mekaniske låsesystem består af nøgler, som vi kender dem. Det er et billigere låsesystem end det elektroniske, men heller ikke nær så fleksibelt, når det først er installeret. En fordel er dog, at der ikke er behov for ekstern strømforsyning eller kabelføring. Det er et særdeles oplagt låsesystem til både private og mindre erhvervsbygning.

Tre elektroniske låsesystemer som sikrer din bolig

Uanset om du er hjemme eller ude, er det vigtigt, at du føler dig tryg, og det kan du med et elektronisk låsesystem til din bolig. Du kan blandt andet få:

  • Elektronisk kodelås til hoveddøren
  • Fingertryklås til familien
  • Saml dine koder på din Smartphone

Der er både fordele og ulemper ved de forskellige muligheder. Fælles for dem alle er, at du slipper for den traditionelle mekaniske husnøgle. Dog kan nogle af løsningerne være knapt så børnevenlige, og de er måske ikke oplagte, hvis dine børn selv skal kunne låse døren op og i.

Ruko låsesystemer er de bedste på markedet

Skal du have fat i et nyt låsesystem, er Ruko låse de bedste låse på markedet. Her får du fuld sikkerhed uanset hvilket system, du vælger. Der er flere forskellige valgmuligheder, og du kan derfor finde lige netop det låsesystem, der passer til dig og de behov, I har hjemme hos dig.