Derfor skal du hyre en murer

Derfor er murestillads vigtigt til murerarbejde

Murerstillads er essentielt til murerarbejde. Der er mange fordele ved at anvende det. En fordel er blandt andet, at det kan stå ude hele året – det er nemlig varmgalvaniseret, så det ruster ikke ved at stå ude. Derudover er der rigtig høj sikkerhed på murerstilladser, og du kan tilkøbe ekstra sikkerhed, hvis du føler, det mangler. Det er naturligvis heller ikke kun murere, som kan benytte sig af det. Det kan tømrer eksempelvis også.

 

Sådan murer du selv

Hvis du selv vil forsøge dig med at mure, kommer der her en lille miniguide til, hvordan du skal gå til det:

Det første, du skal gøre, er at stryge mørtel langs løberkantet på skiftet under, så der er fuld kontakt mellem mørtel og sten. Dernæst skal du holde stenen i ca. 25 grader, når du vil placere den. Når den så rammer mørtlen 5-7 centimeter fra næste sten, skubber du indad. Når den er på plads, tager du den mørtel, der er i overskud, med murskeen. Og så kører du bare.

 

 

Få hjælp fra en professionel

Hvis du ikke har mod på selv at gå i krig med at mure, kan det være en gode ide at hente hjælp fra en professionel. Det kan det være af flere årsager. Den første af årsagerne er, at du kan undgå skader på facaden. Det er noget af det vigtigste for huset, og hvis det ikke bliver gjort ordentligt, vil der komme trælse problemer senere. Den anden grund er, at du kan få lavet dit drømmehus, uden du selv skal gøre noget. Det kan være en lang og hård proces, hvis du skal gøre det selv. Den sidste grund er, at det kan være svært selv at holde styr på, hvilke regler man skal overholde, når man bygger. Det har en professionel styr på, og så skal du ikke tænke på det.