Pift garagen op med skilte

Emaljeskilte kan gøre din garage til dit manspace

Få nabolagets fedeste garage

Der er rigtig mange danskere, der har en garage. Garagen er dog for de fleste nok blevet til et opbevaringsrum, hvor alt der ikke er plads til inde i huset bliver opbevaret. Måske garagen også er blevet så proppet, at der næsten ikke engang er plads til bilen derinde længere. Det kan være nyttigt at tænke på garagen som en forlængelse af ens hjem. Det må gerne være lidt lækkert at være i garagen. Den skal som udgangspunkt selvfølgelig først og fremmest være funktionel, men hvis man bruger mange timer i garagen.  Men det er selvfølgelig også ret lækkert, hvis der er en form for indretning, der gør det lidt mere personligt, inspirerende og spændende at tilbringe tid i garagen.

Konen har måske smidt alle kalenderne med de nøgne damer ud, så der er ikke så meget motivation for at tilbringe tid i garagen mere. Men så er det måske på tide at overveje, hvad der nu kan pryde den gamle garage.

 

Et emaljeskilt kan pryde garagen

Der er så mange måder, man kan indrette sin garage på. Det kan være nødvendigt at give garagen den helt store tur og få ryddet ud og gjort plads til, at det faktisk kan blive et lækkert rum at opholde sig i. Og når det så er gjort, kommer det til indretningen. Skilte kan være med til at give et råt og personligt look til garagen. Eksempelvis emaljeskiltene, der har sin oprindelse som reklame- og gadeskiltning, er en super flot retroløsning, hvor du kan få et råt og sprælsk look, der passer super godt til en mandegarage. Neonskilte i 3D med lys kan også være en måde at skabe en super fed stemning i din garage.  

 

Indret det helt rigtige manspace i din garage

Den måde som du skal indrette din garage afhænger meget af dit formål med at have en garage. Hvis du ønsker opbevaring, er der mange måder, hvor du kan skabe opbevaringsplads med skabe og hylder i garagen. Du kan også lave nabolagets fedeste hjemmefitness med boksepude, plads til sjipning, tunge håndvægte og andet fitnessgrej. Du kan også udnytte den ekstra forlængelse af huset til endelig at få dit manspace med hjemmebar, fede plakater fra din ungdom, kæmpe tv, ølkøleskab og at hvad der hører sig til i en rigtig mandegarage. Hvis du er snild med værktøj, kan du også indrette dit helt eget værksted, hvor du har plads til alt dit værktøj, plads til organisering af dit værktøj og plads til at skabe fede håndværksmæssige løsninger.