Mangler du en stige til hjemmet?

Derfor bør alle husejere eje en stige

Hvis du er husejer, ved du uden tvivl, hvor mange små arbejdsopgaver, der følger med titlen, og hvor ofte der lige er små ting, der skal ordnes. Få udstyret i orden og invester i en god stige, der kan hjælpe dig igennem mange forskellige arbejdsopgaver.

 

En stige er et essentielt redskab til husejeren

Der er så mange opgaver, der skal fikses, når man lever livet som husejer, og det kan nemt blive helt vildt dyrt, hvis man skal bestille en håndværker hver gang, der skal ordnes den mindste lille ting. Ofte er det nemlig manglen på udstyr eller værktøj, der er afgørende for, at man bliver nødt til at kontakte en professionel håndværker. Udstyret er heldigvis noget, du sagtens selv kan få fat i, og er du bare lidt en grejmand, bør du naturligvis også eje en stige til huset.

 

Det er altså både dyrt – og måske endda en smule pinligt – at skulle ringe til en håndværker ved mindste lejlighed. Det er fedt at kunne gøre ting selv, og især når man selv ejer sit hus, er det fedt at kunne kræse for sit hjem. En stige kan afhjælpe en lang række af de forefaldende opgaver, og hvad end det drejer sig om at rense tagrender, beskære træer eller klippe hæk, hente ting på loftet, vaske vinduer eller noget helt andet, kan en god stige være en god arbejdsmakker.

 

Hvilke stiger findes der?

Der findes naturligvis forskellige stiger, der med fordel kan bruges til forskellige gøremål omkring huset. En skydestige er en god investering, da den, uden at fylde særligt meget, har en lang rækkevidde. Skydestigen kan justeres i højden, så den kan tilpasses den pågældende opgave og fås i både aluminium og glasfiber, så du nemt selv kan flytte den rundt.

 

Har du ofte opgaver, der kræver mange forskellige arbejdsstillinger, kan du med fordel investere i en multistige. Spar plads og få flere forskellige funktioner med en multistige, så du altid kan nå dine gøremål.

 

En trappestige er et uundværligt redskab til husejeren. Hvad end du skal vaske vinduer, plukke æbler eller nå ting oppe i højderne, er du med en trappestige sikret en god og stabil arbejdsstilling.

 

Hvis du selv skal klare opgaver i hjemmet, er det vigtigt at have en stabil, mobil og sikker stige, og netop disse krav lever en wienerstige fuldstændig op til, med en lav vægt får du nemlig nemt flyttet stigen rundt.

 

Få styr på dit udstyr

Overvej dine behov og gør den bedste investering. En skydestige er ideel, hvis du som boligejer skal lave arbejde på taget såsom at tømme tagrenden, male facaden eller andre opgaver, der fx ikke kan tilgås med en multistige. Man kan altså ikke komme udenom, at det er både fedt og vigtigt at have lækkert haveudstyr i hjemmet, og selvfølgelig er en god stige også noget, en rigtig husejer skal have liggende i boligen.