Guide: Golftur med drengene til Bornholm

Book en golftur på Bornholm

Tag på golftur med drengene til Bornholm

Vi elsker alle at bruge tid med dem, som er os nærmest, og der findes i virkeligheden ikke noget bedre end at planlægge en hel dag eller to fyldt med fællesaktiviteter. Det kan dog være svært at blive ved med at være kreativ, når det kommer til at finde på aktiviteter, man kan lave sammen, og så er favoritter jo favoritter af en grund. Hvis dig og drengene alligevel går og drømmer om en helt særlig tur denne sommer, så har vi en fantastisk idé til jer: Tag på golftur på Bornholm og nyd al den skønne natur, som øen har at byde på. Bornholm har en række fantastiske golfbaner, seværdigheder og badehoteller, og det er derfor den ideelle destination for jeres kommende drengetur.

 

Bornholms bedste golfbaner

Selv hvis I ikke er hærdede golfspillere, så er det altid sjovt at udfordre hinanden med en ny aktivitet. Bornholm er den oplagte destination, da de naturrige omgivelser byder på et væld af enestående golfbaner, der uden tvivl vil feje benene væk under jer. På den sydøstlige del af Bornholm finder i fx Dueodde Golfbane, der er kendt for sit sandjordsområde, og som er et af de mest solrige steder på Bornholm. I kan også drage med Nordskoven og besøge Rø Golfbane, der har en fantastisk udsigt over Østersøen, og som er kendt for sin flotte natur og velholdte plæner.

 

Disse er de to mest populære golfbaner på Bornholm, og så har de samtidig en rigtig god placering på øen, hvis I senere vil ud at fejre dagen med en god øl og en overnatning på et smukt badehotel.

 

Smid fødderne op efter en dag på greenen

Når dagen er ovre, skal I naturligvis ikke gå på kompromis med en god nats søvn. Der findes en række smukke badehoteller på Bornholm, hvor I både har mulighed for at slappe af og nyde en smuk udsigt. Undersøg eventuelt, hvilket badehotel på Bornholm der er tættest på jeres golfbane, så der ikke er for langt fra A-B, når I er udmattede efter en dag på greenen