Den perfekte menu til herrefrokosten

Sådan sikrer du succesen til herrefrokosten

Sådan holder du den perfekte herrefrokost

Når det er tid til at holde en rigtig mandefrokost, skal der også lækker mad på bordet. Hvis du gerne vil imponere dine venner, kan du overveje at servere skaldyrsretter. Her kan du med fordel finde ud af, hvilke skaldyr, dine venner bedst kan lide, eller hvilke skaldyr, der er mest populære.
De mest populære skaldyr er nemlig rejer, hummer, muslinger, krebs og østers. Her kan du være meget kreativ og lave mange forskellige retter med flere forskellige typer skaldyr, eller du kan købe stort ind af den ene slags og lave en overdådig menu. Inviter dine herre venner forbi og få skaldyr på menuen til herrefrokosten.

 

Hvad er fordelene ved at spise skaldyr?

Der er mange gode fordele ved at spise skaldyr. De er nemlig fyldt med fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere, og her indeholder skaldyr de vigtige omega-3 fedtsyrer, så du er godt dækket ind. Skaldyr er dermed også gode for blodtrykket, så dit hjerte og din krop kan holde mange år endnu. Det er ikke kun hjertet, som skaldyr er gode for, men også hjernen. De er nemlig med til at vedligeholde hjernens funktion, og lige så vigtigt, hjælper de med at reducere inflammation i kroppen. Endnu en fordel er, at skaldyr smager supergodt, og de er endda også nemme at tilberede.

 

Sådan bliver herrefrokosten uforglemmelig

Hvis du godt kan lide at være vært, kan du med fordel holde den gode herrefrokost hjemme i privaten, men ellers er det også altid en succes at være i et selskabslokale. Start med at servere den gode mad, som du har kredset om og gjort dig umage med at tilberede. Så er bunden lagt, og I kan nyde de drikkevarer, som du har udvalgt specielt til herrefrokosten og som passer til maden. Du kan eventuelt også vælge at køre et tema for aftenen, så der bliver god stemning lige fra start.