Bliv klogere på Tempur senge

Find den rette Tempur seng

Sådan finder du den helt rigtige Tempur seng

Er du på udkig efter en seng, der kan redde din nattesøvn, så du ikke længere skal bekymre dig for, om du kan sove igennem hele natten og være klar til dagens aktiviteter? Så kan det være en ide at læse med her. Med en seng fra mærket Tempur får du nemlig en seng, der består af det unikke materiale ved navn ’Memory Foam’. Dette materiale blev udviklet af Tempur tilbage i slutningen af 1960’erne og har både en høj energiabsorption samt bløde og trykaflastende egenskaber. Endda så meget, at NASA har anerkendt Tempur senge til brug i sæderne i deres rumskibe. Ved køb af Tempur senge får du derfor en seng af høj kvalitet, så din søvn optimeres.

 

Forskellige Tempur kollektioner

Der findes mange forskellige sengekollektioner inden for mærket Tempur. Det gælder blandt andet følgende:

  • Tempur Stay – en stilren og enkel seng.
  • Tempur Move, der består af en robust lamelbund og har en regulerbar lændestøtte og blød skulderzone for øget komfort.
  • Tempur Spring Box med en planbund bygget op af fjedre og giver den bedst mulige nattesøvn.
  • Tempur Fusion, der giver en følelse af vægtløshed på baggrund af fleksible pocketfjedre og en trykaflastende topmadras.
  • Tempur North, der er mere elegant.

Alt afhængigt af hvad du har af behov, og hvad du ønsker, din seng skal have fokus på, kan du finde den helt rigtige model fra Tempur.

 

Meget mere end senge

Tempur laver meget mere end senge. Du finder desuden også alle former for tilbehør, så du kan gøre din nat så komfortabel som muligt. Tjek eksempelvis udvalget af madrasser, topmadrasser, puder, øvrige møbler til soveværelset og lignende. Kombinationen af en seng og de forskellige elementer gør det muligt for dig at skabe de bedst mulige forudsætninger for din nattesøvn.