3 ideer til valentinsdag

Det er 2020. Det er tid til at droppe clichéerne

Du ved godt, hvad der sker den 14. februar; eller det håber vi, du gør. Det er nemlig valentinsdag, og det betyder, at selvom du er god ved din kæreste til daglig, så er der lidt forventninger til, at det skal være ekstra romantisk. Hvis du har en sød kæreste, er det her det perfekte tidspunkt til at vise hende, hvor meget du betyder for hende. Det skal dog heller ikke være en cliché, hvor du bare giver blomster og roser. Fordi man kunne godt krydre klassikeren med en lækker oplevelse.

 

Giv hende et stykke af alles fantasi

Hvis du har set romantiske film, er der næsten altid en mad-scene, der er åh så romantisk. I prøver hinandens mad, ser hinanden i øjnene under stearinlys. Det er selvfølgelig et meget overdrevet stykke Hollywood, som de fleste sluger råt, men man kunne forestille sig, at hun vil elske at opleve denne drøm i virkeligheden. Det vil i hvert fald give gode point i kæreste-bogen. Og hvis du kun er typen, der står i køkkenet for at koge kaffe, kunne det måske være smart at lade de professionelle om maden. Tag ud at spise i stedet, så skal du bare sørge for det romantiske.

 

Charmøren og sin date i romantiske rammer

Der er så mange restauranter, der prøver at tjene lidt ekstra penge ved at smide nogle hjerteformede balloner i fronten og kalde det romantisk. Det fortjener I ikke, nu skal det være specielt. Hvorfor ikke vælge en Romantisk restaurant på valentinsdag? De sørger både for stemning og maden, så det eneste du skal tænke på, er hende. Maden er endda eksotisk, så det kan give noget ’spice’ til jeres aften.  Måske det giver noget ’spice’ senere? Det er op til dig, men et godt udgangspunkt for en romantisk aften er at have planlagt i god tid, så det virker til, at du virkelig har tænkt på hende.