Disse opgaver skal VVS’eren udføre

Få hjælp til at færdiggøre badeværelset

VVS’erens mangesidige opgaver

VVS-installatøren er lidt af en blæksprutte, der kan lave mange ting og varetage flere forskellige opgaver. Han arbejder nemlig med både vand, varme, afløb, sanitet og ventilationer. Både etablering af nye vand-, varme og afløbsinstallationen, udvidelse af allerede eksisterende VVS-anlæg og hjælp til stoppede afløb eller toiletter kan VVS’eren hjælpe med at ordne. Står du derfor og er i gang med at bygge om, midt i et nybyggeri eller renoveringsprojekt, har du her nok brug for en VVS’er.

 

VVS-installation af badeværelse

Badeværelset er oftest en af de helt store pengeslugere, når man er i gang med renovering eller nybyg. Derfor er det også utroligt fristende at lave så meget af badeværelset selv, som man kan. Nogle ting i badeværelset er det dog faktisk slet ikke lovligt at lave selv. VVS-installationer i badeværelset der er nye eller indgreb i de allerede eksisterende vand- og afløbsinstallationer, SKAL udføres af en autoriseret VVS-installatør. Skifte vandhane, toilet og håndvask må du dog godt selv gøre så længe, at der ikke laves indgreb i den faste del af installationen. Så selvom du kan købe en masse tilbehør i byggemarkederne, er det ikke ensbetydende med, at du selv må montere det.

 

Derfor betaler det sig at hyre en professionel VVS’er

Meget af det arbejde, som en VVS’er laver kræver stor erfaring og viden om, at det man laver er udført korrekt. VVS’eren er uddannet til at udføre netop den type arbejde, han kender de gældende regler og love, så installationerne bliver sikre. Derudover er der garanti på det arbejde, han udfører, så du er sikrere, hvis noget skulle gå galt på et senere tidspunkt. Derfor vil det faktisk næsten altid kunne betale sig at hyre en professionel VVS’er fremfor at kaste sig ud i at gøre det selv.