Tag på herretur

Herretur med sjove aktiviteter

Skal du og gutterne ud at have en på opleveren? Og er det din tur til at arrangere løjerne? Så læs med her og få inspiration til jeres næste eventyr.

 

Den næste fede idé

Det er uhyre vigtigt at få plejet sine venskaber, især hvis man ønsker, at de skal vare hele livet. Hvis du er så heldig at have en drengeweekend i kalenderen, så er det derfor en god idé at gøre dig umage med planlægningen.

 

Her får du nogle forskellige bud på formidable herreture, som du kan gøre til din egen fede idé. På den måde får du skabt en uforglemmelig weekend for dig selv og drengene. En weekend fyld med sjov og gode minder.

 

Herretur til København eller Aarhus

En aften i en af de store byer står på gourmetmad, vinsmagning og en overnatning på et lækkert luksushotel. En oplevelse, som er skræddersyet til gruppens connaisseur.

 

Campingtur med bål, øl og soveposer

Arranger en hyggelig campingtur sammen med drengene. Weekenden står på mad over bål, kolde øl og overnatning i soveposer under åben himmel.

 

Kanotur gennem Odense å

Kom i kontakt med naturen og lad op sammen med gutterne på en fantastisk kanotur gennem Odense å. Nyd de smukke omgivelser og vend verdenssituationen i venners lag.

 

Fisketur med overnatningen i naturen

Har I en ægte søn af naturen i jeres gruppe, vil han helt sikkert blive glad for, at du har ham i tankerne. Inviter hele slænget med på en fisketur, hvor aftenens middag skal i hus. Nyd friluftslivet og sov under himlens tusinde stjerner.

 

Tur til europæisk storby

Hvis I er vilde med livet i den pulserende storby, kan du planlægge en tur til en af Europas fantastiske storbyer. Se fodbold i London eller tag til Hamborg og få en kold fadøl.