Dine gamle paller er penge værd

Dine paller er penge værd

Har du gamle paller liggende på lageret, som du eller din virksomhed ikke længere har brug for? Der er ingen grund til at have paller liggende og samle støv, hvis du ved, at du ikke længere får brug for dem. Men det er spild af ressourcer at smide dem ud, for dine gamle paller er faktisk penge værd. Der er et marked for genbrugspaller til transportbranchen, og derfor har du god mulighed for at tjene penge på dine brugte paller. Et salg af dine paller er bedre end at bruge tid og kræfter på at smide dem ud.

Hvor kan jeg sælge mine gamle paller?

Hvis du har brugte pallerammer eller paller liggende, som du gerne vil sælge, kan du benytte et firma, der sælger brugte paller. Ofte kan selv slidte pallerammer og paller indbringe en fin pris. Visse firmaer så som PalleKoncept ApS, reparerer gamle paller og sælger dem videre som genbrugspaller. Det sparer ressourcer, og du behøver ikke at smide dine gamle paller ud og lade dem gå til spilde.

Smid ikke dine brugte paller ud

Det er spild at smide sine gamle paller ud eller brænde dem. Alligevel er det, hvad mange gør, fordi de ikke ved, at pallerne kan genbruges. Nogle afbrænder endda deres paller, hvilket er en rigtig dårlig idé. Pallerne kan nemlig være imprægneret med usunde kemikalier, især hvis de er produceret uden for Danmark. Hvis der er tale om de såkaldte europaller, er forureningen ikke så slem, men ellers er det dårligt for miljøet at brænde dem af. Du kan i stedet være med til at spare ressourcer og samtidig tjene lidt ekstra penge. Det er ikke så skidt at gøre noget godt for miljøet, hvis du på samme tid kan få lidt fortjeneste ud af det, vel?

Hvad kan brugte paller bruges til?

Måske har du svært ved at se, hvad nytte nogle gamle, brugte paller kan have. Men paller kan bruges til mange ting. De bruges først og fremmest i forbindelse med transport og distribution af varer, men de kan også bruges til opbevaring eller til for eksempel udstilling af produkter i supermarkedet og detailhandel. Pallerammer er særligt praktiske til opbevaring, fordi de gør det nemmere at stable varer, ligesom de uden større problemer kan sættes sammen og gøres større.

Har du selv brug for paller, kan du med fordel købe genbrugspaller og få dem til en god pris.

PalleKoncept ApS
Køgevej 230
4621 Gadstrup
46 56 02 16