Reducer din varmeregning med en varmepumpe

Reducer din varmeregning med en varmepumpe

Hvem vil ikke gerne spare penge på deres varmeregning? Vi har samlet nogle forskellige måder, hvorpå du kan spare penge på din varmeregning. Der er nogle ting, som du altid skal have i mente og generelt set er fordelagtige at følge, hvis du ønsker at spare penge på din varmeregning:

Skru ned for radiatoren, når du lufter ud:
Hvis ikke du gør dette, vil radiatoren fornemme et temperaturskift og køre på fuldt blus for at sikre den temperatur, du har den indstillet til.

Hold temperaturen stabil: Du bør altid have din radiator indstillet på 2 eller 3, da du ikke vil bruge unødig energi på at opvarme rummet til den ønskede temperatur. Hvis du ønsker koldere nætter, så undgå at slukke helt for varmen, men skru blot ned for radiatoren

Hav altid flere radiatorer i gang:
Ved at have flere radiatorer i gang kan du billigst muligt holde temperaturen, da de flere radiatorer skal køre på mindre kraft.

Luk dørene:
Hvis dørene mellem boligens forskellige rum står åbne, vil radiatorerne skulle arbejde på større drift, hvilket godt kan give en unødig høj regning. Desuden tager det også længere tid om at opvarme det pågældende rum.

Tildæk ikke termostaterne:
Hvis radiatorerne er tildækkede, er der ikke fri luftstrømning, vil termostaten opfatte, at der er varmt og lukke for varmetilførslen. Det kan f.eks. være et gardin eller et møbel, der medvirker til dette.

Test din termostat:
En til to gange årligt bør du teste din termostat for at sikre, at dine radiatorer fungerer optimalt. Dette kan gøres ved at skrue helt op, og efter en time bør radiatoren være varm. Sluk derefter og tjek, at radiatoren er blevet kold efter en time.

 

Køb en varmepumpe

Et andet alternativ til at spare mange penge på din varmeregning, er at vælge en anden kilde til varme. En varmepumpe er et godt valg, og du kan af det efterfølgende se nogle af de fordele, der er forbundet med at vælge denne som kilde til varme:

  • Varmepumpen producerer billigere og er -venlig varme.
  • Skaber bedre indeklima samt luftcirkulation i huset
  • Billig installation, drift og hurtigt tjent ind i besparelsen på anden varme

 

Udskift dine gamle døre og vinder

Udskiftning af døre og vinduer kan være en god ide, hvis du bor i et ældre hus, da disse ofte oplever problemer med utætte døre og vinduer. Herved vil du både kunne minimere din varmeregning betydeligt samtidig med, at du skåner miljøet for væsentlig udledning af .