Ølbrygning som dine nye hobby

Gode råd til dig som overvejer at brygge øl i hjemmet

5 gode råd, hvis du overvejer at brygge din egen øl

Er du vild med øl, er det helt oplagt at begynde at brygge dine egne øl, og det kan være en fantastisk hobby, hvor du virkelig kan få nørdet med øllen. Når du selv brygger øl, får du en fornemmelse af at have været med i hele processen, og samtidig kan du tilpasse øllen, så den bliver lige efter din personlige smag.

 

Brygning af øl behøver ikke være svært

Overvejer du at begynde at brygge dine egne øl, er det bare at springe ud i det. For brygning af øl behøver slet ikke at være særlig svært. Der er blot et par vigtige ting, du skal være opmærksom på, og hvis du husker det, så vil du rimelig nemt kunne brygge dig et par gode øl. Derfor får du her 5 gode råd, som du bør følge i processen med at brygge dine egne øl:

  • Hold altid alt udstyret sterilt
  • Hold øje på mæsketemperatur (65-68 grader)
  • Kog ved kraftig temperatur
  • Køl øllen hurtigt ned efterfølgende
  • Bryg og opbevar øl et mørkt sted

 

Ølbrygning som din nye hobby

Er du vild med øl, kan brygning af øl også sagtens blive din nye hobby. Ølbrygning i hjemmet tjener sig dog bedst som hobby og ikke til brygge øl med henblik på videresalg, da der således skal store mængder og mere professionelt udstyr til. Derfor er det også vigtigt, at du er fan af processen, så du kan gå og hygge dig med det. Leder du blot efter gode øl, findes der mange forskellige typer øl på markedet allerede, som du kan smage på.