Vingummivitaminer

Døjer du med tyndt og slasket hår, og vil du gerne gøre noget ved det? Så er der heldigvis hjælp at hente!

Der er nogle mennesker, der mister håret tidligt, mens andre mister det senere. Dog er det et faktum, at 3 ud af 4 mænd skal være forberedt på, at deres hår kun er til låns. I mange tilfælde er det hormonelt og genetisk bestemt, hvorvidt dit hår er til låns. Det er op til dine gener at bestemme, hvor hurtigt eller langsomt dit hår tynder ud i hårbunden.

MEN der er stadig lidt hjælp at hente! Den rigtige sammensætning af vitaminer og mineraler kan nemlig påvirke dit hår, så det vokser sundt og ikke tynder ud. Læs med her, hvis du vil vide mere om, hvordan du får håret tilbage med vitaminer.

 

Vitamin boost til håret

Vitamintilskud til håret har indtaget frisørsalonernes og helsebutikkernes hylder. Det er et kosttilskud, der indeholder vitaminer, aminsyrer og mineraler i høje koncentrationer, der gør, at næringsstofferne bliver optages bedre i hårsækkene og hovedbunden. Produktet er meget populært, og det indeholder også biotin og zink, som myndighederne har anerkendt for at bidrage til vedligeholdelse af normalt hår. Tilskuddet styrker og plejer dit hår indefra, så det vokser stærkere, bliver sundt og stærkt.

 

Vingummibamser

Der findes både tilskud i form af de piller, som vi kender, og så findes der også vitamintilskud som her konsistens og form som vingummibamser. De er formet som små, søde vingummibamser, som smager fantastisk, og som er super søde at se på. Det gør det lidt sjovere at tage kosttilskud, i stedet for at skulle sluge en kæmpe hestepille. Man kan godt blive fristet til at spise hele bøtten på en gang, fordi det smager så godt, men det skal man passe på med! Det er vigtigt, at man ikke overskrider den anbefalede daglige dosis, der lyder på to bamser pr. Dag.

 

Søde og naturlige

Der er rigtig mange fordele ved bamserne udover deres fristende udseende og gode smag. Bamserne er gluten- og laktosefri, og derfor henvender de sig til rigtig mange mennesker. Traditionelle vingummibamser indeholder gelatine, men det gør vitamin vingummibamser heldigvis ikke! Derfor er de også velegnede til vegetarer. Prikken over i’et er, at de heller ikke indeholder soja og peanuts, og derfor kan man være sikker på, at de er producerede i allergenfrie omgivelser. Og nu kommer vi til det allerbedste – vingummibamserne indeholder ikke særlig meget sukker, og de indeholder kun meget få kalorier.

 

Kosttilskuddet kan tages af alle mennesker

Kosttilskuddet henvender sig både til mænd og kvinder, og de er egnet til alle slags hårtyper. Så uanset om du har fint skandinavisk hår, eller har tykkere hår, så kan bamserne opgradere dine lokker. Som udgangspunkt bør man være over 13 år for at spise vingummibamserne. Det er meget vigtigt, at man kigger på ingredienslisten på bagsiden af bøtten for at være sikker på, at det ikke indeholder noget, man er allergisk eller overfølsom overfor.