Book et depotrum og få mere plads i garagen

Savner du plads til drømmen?

Garagen er altid det sted, hvor alting samler sig i høje tårne af kasser. Måske drømmer du om, at din garage skal omdannes til dit personlige værksted og arbejdsrum. Et sted, hvor alt dit værktøj kan hænge i systemer på væggen. Et sted, hvor du har plads til at udfolde din indre handyman. Det kan være svært at få realiseret drømmen, når du hele tiden er ved at falde i alle de ting, der ligger og flyder. Men det kan der heldigvis gøres noget ved. Ved at leje et depotrum slipper du af med alt det overflødige skrammel, så du kan omdanne garagen til det rum, du ønsker, det skal være.

Husk at vælge et isoleret depotrum

Hvis det ikke er skrammel, men dyrebart udstyr, du skal have opbevaret, er et depotrum stadigvæk en god løsning. Det er en sikker måde at få sagerne af vejen på, da de fleste steder har overvågning, og rummene er forsvarligt aflåste. Det er desuden vigtigt, at du vælger et depotrum, som er velisoleret og også gerne opvarmet. På den måde er dine ting helt sikret mod fugt og skader. Du vil dermed uden problemer kunne opbevare elektronik og andre værdigenstande.

Hvad er dine depotbehov?

Inden du anskaffer dig et depotrum, er det en rigtig god idé at få et overblik over dine opbevaringsbehov. Du kan starte med at samle de ting, der skal i depotet, på et sted. Herefter kan du foretage nogle målinger, så du får et cirka antal på kubikmeterne. Det er også en fordel at tage stilling til hvor lang tid, du ønsker at benytte depotrummet. På den måde kan du lægge et budget, så omkostningerne ikke løber fra dig, uden du er opmærksom på det.