SMP-behandling for hårtab til mænd

Sådan undgår du hårtab

Håret er en naturlig del af udseendet, som de færreste kan undvære. Det er med til at give personlighed til ens væsen – og så beskytter det endda hovedbunden mod sol. Der er desværre mange mænd, der lider af hårtab. Dette kan både være genetisk eller grundet stress. Nogle mænd mister håret i en ung alder, mens andre først oplever at blive tyndhåret som voksne. Uanset alderen kan det være utrolig svært at miste sit hår. Det er en identitetsmarkør, som for mange er uundværlig. Der er heldigvis meget, man kan gøre, hvis man ønsker at bevare sit hår. Man kan eksempelvis få foretaget et kosmetisk indgreb som en SMP-behandling. Denne behandling får håret til at trives på ny.

 

Hvad er en SMP-behandling?

En SMP-behandling udføres som regel af en frisør. Det er en behandling, hvor man benytter sig af mikropigmenteringsmetoder. Det betyder, at behandlingen kan sammenlignes med permanent makeup – blot i hårbunden! Behandlingen foregår helt konkret ved, at man får foretaget en special optegning i hovedbunden, som har til formål at imitere ens naturlige hår. Der findes mange forskellige produkter til denne behandling, alt afhængigt af hvilken behandler man vælger. Hvis man får foretaget en SMP-behandling hos Kjaersfeldt i Vejle, udføres det med organiske LaBina pigmenter. Disse skifter ikke farve over tid og ser utrolig autentiske ud. Som udgangspunkt anbefales det, at man får lavet behandlingen to gange eller mere. Dette skyldes, at helingstiden vil forekomme mere komfortabelt – og så vil resultatet fremstår bedre.

 

Få selvværdet tilbage

Der er ingen skam i at have et ønske om at holde fast i sit hår så længe som muligt. Ofte kommer man til at se anderledes ud, hvis man barberer håret helt af – og det kan virke utroligt grænseoverskridende for mange. Derfor er SMP-behandling til mænd en god behandling, der ikke ser kunstig ud, men tværtimod fremhæver den allerede eksisterende hårpragt. Ens hårtab vil synes mindre tydeligt – og dette har ikke blot en fysisk fordel, men ligeledes en psykisk. Med en behandling mod hårtab vil man nemlig opleve at genvinde selvværdet og derved få en større livskvalitet.