Flere mænd får skønhedsbehandlinger

Fillers giver ung og smidig hud

Den moderne mand får også fillers

Selvom hudpleje og kosmetik gennem tiden mest har været henvendt til kvinder, er der i højere grad nu også en efterspørgsel fra mænd, der gerne ønsker at vide, hvordan de bedst plejer deres hud samt hvilke eventuelle behandlinger, de kan få foretaget for at holde dem unge. Der er klart nogle behandlinger, mænd vælgere oftere end andre, og somme tider kan årsagen måske også være en anden, end det er for kvinder. Læs med og bliv klogere eller se meget mere om filler behandling her.

 

Hvilke behandlinger vælger mænd typisk?

Det er i grunden nok lidt en myte, at kvinder er meget mere forfængelige end mænd. Mange mænd går også meget op i deres udseende og fremtoning, der er naturligvis dog forskel på, hvad det som regel er, man som henholdsvis mand og kvinde gerne vil fremhæve.

Mænd vælger i højere grad at få foretaget behandlinger, der kan fremhæve deres maskuline træk, samt fjernelse af rynker, der fremhæver en ung og smidig hud. Dog foretrækker mange mænd de ikke-permanente typer af fillers til ansigtet. Ikke-permanente fillers er enormt effektive og har også en langvarig effekt, selvom de ikke er permanente. Med fillers kan mænd opnå hudforyngelse og udjævning af bekymringsrynkerne mellem øjenbrynene.

 

Stigende tendens til skønhedsbehandlinger blandt mænd

Over de senere år har man i mange skønhedsklinikker set en stigende tendens til mænd, der ønsker at få lavet forskellige slags behandlinger, herunder både botox og fillers. Med flere fremtrædende mænd inden for mode- og skønhedsverdenen er det blevet langt mere almindeligt for den gennemsnitlige mand også at ville gå op i sin hudpleje, og det er nu ikke kun kvinder, der må lide for skønheden. Det mærkes især hos de mange kosmetologiske klinikker, der nu har mange mandlige kunder, der bestiller tid til fillers.