Cargo bukser går aldrig af mode

Derfor skal du have et par cargo bukser i garderoben

Hvis du er til streetwear, eller du bare er den outdoor og praktiske type, så er cargo bukser et rent musthave i din garderobe. Læs med her og bliv klogere på cargo buksernes historie og tidsløse design.

 

Hvor kommer cargo bukserne fra?

De famøse cargo bukser er en gammel klassiker. Deres oprindelse kan spores tilbage til midten af det 20. århundrede, hvor Vietnamkrigen udspillede sig. Cargo bukserne blev designet og syet til de amerikanske soldater, som bevægede sig rundt i varieret terræn. Derfor består bukserne af et fleksibelt og slidstærkt materiale, som gør dem perfekte til den praktiske hverdag udenfor. De har muligheder for opbevaring i de mange lommer, hvilket var smart for soldaterne, da de skulle have nem adgang til ammunition.

 

Cargo buksernes kendetegn

Cargo bukser er ikke til at tage fejl af, da de har nogle helt særlige kendetegn, der adskiller dem fra andre herrebukser. De mange, store lommer gør dem ideelle til handymanden eller ham, som er på farten. Cargo bukser er særligt populære blandt festivalgængere, fordi lommerne giver plads til opbevaring af penge, pung og præservativer. Eller hvad man nu ellers måtte få brug for på festivalpladsen.

 

Bukserne har et praktisk, outdoor look, men de kan i den rette kombination også rumme en mere edgy og cool udstråling, der gør dem oplagte som streetwear. Derfor passer cargo bukser til mænd i alle aldre og befolkningsgrupper.

 

Cargo bukser er en udødelig klassiker

Cargo bukserne har været på landkortet i over 50 år, og det er der god grund til. Deres praktiske og cool design kan passe på tværs af kontekster, og derfor bliver de ved med at være relevante. Om du skal på en fisketur eller bare skate rundt i byen, så er cargo bukserne den helt rette dresscode for dig.