Hold den vilde fest i haven med et telt

Fordelene ved at holde fest i et telt

Med et telt i haven til den store fest, er det nemt at skabe en hyggelig og intim stemning, hvor man selv bestemmer, hvor og hvordan alt skal være. Der er mere plads til alle gæsterne, fremfor hvis de skulle være i huset, og uanset vejret er det muligt at have en god fest. Med et par caféborde og den rigtige musik kan alle gæsterne være i teltet og give den gas til din store fejring.
Derudover skal du ikke være afhængig af overbookede selskabslokaler, men du kan holde din fest, når du vil, og du skal ikke tænke på at være ude af lokalet på et bestemt tidspunkt, men du kan feste med dine gæster til den lyse morgen.

 

Hold en vild fest i haven

Skal motionsklubben holde jubilæum, har motorcykelklubben fået nyt logo eller skal ølsmagningen holdes i haven, er det altid en god idé med en havefest i et telt. Det er nemt at kontakte en teltudlejning, som kan levere teltet til den helt store og vilde fest når mændene slår sig lø. I et telt, undgår man ødelagte vaser, mudder på gulvene og rod i huset, som mange husejere nok gerne vil undgå.

Med et telt fra en teltudlejning, kan festen være lige så vild, som man har lyst til, og man behøver ikke gå hjem, før solen står op.

 

Lej et gulv til festteltet

Den vilde fest er bedst med et fast underlag. Jo vildere festen bliver, jo nemmere vælter drinks og borde, så et fast underlag kan være en rigtig god idé. Dermed undgår man også den værste kulde fra jorden eller græsset og jo senere det bliver på aftenen, jo mindre risiko er der også for, at gæsterne vælter rundt.

Med et telt fra en teltudlejning, kan gulvet som regel også lejes, så du får en samlet pakke til den vilde fest med drengene, når I skal fejre en vellykket fisketur, holde romsmagning eller fejre rund fødselsdag.