Dette tilbyder autoværkstedet

Det kan du få lavet ved din bil på et autoværksted

Hvorfor skal bilen til service hos autoværkstedet?

For nogen virker service af bilen overflødigt og dyrt, men det kan rent faktisk være en stor fordel, at køre bilen til et autoværksted for bilservice. Her får mekanikeren mulighed for at kigge efter fejl på bilen, som senere kan give problemer. Det kan nemlig ende med at koste dyrt, ikke at fikse små problemer. Selv små dele i en bilmotor er vigtige i det store maskineri, og de små dele har også indflydelse. Hvis de ikke smøres med olie, kan hele bilen få problemer.

Service kan også give dig et overblik over eventuelle uundgåelige reparationer, som du skal have lavet senere, så du har tid til at spare op.

 

Sikkerhed først – vælg et service

Et autoværksted laver først og fremmest service på biler, fordi de skal være sikre og trygge at køre i. Et service giver dig et indblik i, hvor sikker din bil er at køre i, og om du kan optimere den på nogle områder. Et service er en god måde at forebygge større skader og sammenbrud, så du undgår at holde på motorvejen eller på en øde vej grundet en lille skade, som voksede sig stor, og endte med at ødelægge større dele af bilen eller motoren.

 

Helt efter bogen

Til et service gennemgås alle bilens funktioner efter alle servicebogens vejledninger, som du får med, når du køber bilen. På autoværkstedet kan mekanikeren undersøge alle dele af bilen og teste om alle funktionerne virker. Derudover er der også nogle faste services, som ofte er en del af et service af en bil, det er blandt andet olieskift, skift af oliefiltret, hvis det trænger, samt kontrol af bremsevæske og kølervæske. Så er du helt sikker på, at din bil igen er sikker at køre i, og at den kan klare sig indtil næste service.