Den perfekte drengeaften

Sådan skaber du kvalitetstid med gutterne

Trænger du til at komme dine drengevenner lidt nærmere? Det kan gøres på mange måder, og her er nogle få af dem.

 

Ideer til en dag med drengene

 • Til middag hos
  Lav lækker mad til hinanden og lad det gå på tur. Det er bare en super god måde at fordele ansvaret på, og måske får du lov til at smage på nye retter, du aldrig selv ville have lavet derhjemme. Mad er altid en god måde at få snakken i gang på og samtidig lære din ven lidt bedre at kende. Måske finder du ud af, at din bedste ved siden 0. klasse rent faktisk laver de bedste falafler i hele byen?

 

 • Ud i naturen
  Vi er efterhånden så meget indenfor, at vi helt glemmer, hvor let det er at underholde sig selv udendørs. Tag på en vandretur, sejl i kano eller lej nogle mountainbikes og nyd den friske luft og hinandens selskab. Pak eventuelt nogle øl og en sandwich med og nyd en frokost ude i det fri. Der er også andre, der har fundet ideer til udendørsaktiviteter for dig. Der er faktisk tit flere udendørs aktiviteter nær dit hjem, end du lige går og tror!

 

 • Drukspil
  Drukspil er bare altid sjove, og med lidt fantasi kan man lave et drukspil ud af alt. Hvor mange gange viser Jens Werner sine dansetrin frem i “Vild Med Dans”, eller hvor ofte bliver Kenny dræbt i “South Park”? Drik hinanden under bordet og vær sammen om at opfinde nye drukregler undervejs i spillet.

 

 • Brætspilaften
  Hvis du ikke har opdaget det, er brætspil latterligt populære igen. Køb nogle spil, bed dine venner tage nogle med eller sæt jer på et af de brætspilscafeer, der er åbnet nær dig. Åbn en øl, tæsk dine venner i et brætspil eller tab stort og kom tættere på de andre med lidt sund konkurrence.
  I kan også vælge et spil, der handler om folks valg og personlighedstræk, for eksempel spillet “ego”. En god undskyldning for at få et mere nært venskab med de andre uden at skulle indrømme over for de andre, at du gerne vil vide mere om dem. Det kan være svært at sige højt, hvis det normalt ikke er noget, man snakker om i din vennekreds.

 

 • Pigeaften
  Nu sidder du måske og rynker på næsen, men lad os nu være ærlige. Kvinder er bare generelt bedre til at få helt tætte venskab, fordi følelser og “tøsede” aktiviteter i højere grad er acceptable hos dem. Og I drenge kan lære af det! Leg s, p eller k, spil “jeg har aldrig” eller tag nogle sjove tests og lær hinanden at kende og grin samtidig lidt af hinandens resultater. Pynt måske på pigeaftenen med et par ansigtsmasker og et fodbad. Det er altså lækkert!

 

Afsted med invitationerne

Nu er du forhåbentlig fyldt med ideer til næste gang, du samler drengene til noget bonding! Næsten uanset hvad du fylder dagen ud med, vil de blive glade, fordi det jo i sidste ende handler om at I er sammen om noget. Få sendt nogle invitationer afsted og få sat gang i en rigtig drengeaften!