Certificeret coach uddannelse

Tag en coach uddannelse og bliv en mærkbar bedre leder

Vi ved alle sammen, at det er vigtigt, at have en god leder. En god leder formår nemlig at motivere og gøre arbejdsdagen langt bedre for de ansatte. Derudover kan en god leder læse og forstå de forskellige medarbejdere og de forskelligheder, der er på arbejdspladen. Samtidig er det vigtigt, at en god leder ikke er konfliktsky, men derimod klar på at tage konflikterne i opløbet, så de ikke vokser sig unødvendigt store og betydningsfulde.

 

Disse kompetencer besidder en god leder

Er du leder, stiller det store krav til dig. Du skal nemlig være i stand til at jonglere med mange bolde på en gang. Du skal kunne tænke strategi, vision og hvad der er bedst for virksomheden, men du skal samtidig også lede og motivere dine medarbejdere, så de føler sig anerkendt og giver deres bedste til arbejdspladsen hver dag.

 

Når arbejdsgivere skal ansætte nye ledere, er der derfor også nogle helt specifikke kompetencer, de efterspørger. Det er fx, at du som leder skal være:

  • Motiverende
  • Engageret og engagerende
  • Strategisk
  • Selvstændig
  • God til at samarbejde
  • Struktureret

 

Tag en coach uddannelse og styrk dine kompetencer

Er du leder, og kunne du godt tænke dig at blive endnu bedre? Så tag en ICF certificeret coach uddannelse. At uddannelsen er ICF certificeret betyder, at du uddanner dig på et højt niveau – både fagligt og etisk, og at uddannelsens kvalitet lever op til internationale standarder. Med denne uddannelse kan du dermed styrke dine kompetencer, så du bliver endnu bedre til at lede virksomheden og dine ansatte. De kompetencer, som du kan erhverve dig gennem et coach kursus, har afgørende betydning for din bundlinje – både i forhold til det økonomiske, men lige så vel i forhold til det menneskelige, der gør, at du har en arbejdsplads, hvor det er rart at være.