17 års bryllupsdag – overrask konen med havefest

Find det rette telt

Hvordan finder du noget nyt og godt?

Nu er det 17. gang i skal fejre jeres bryllupsdag, og det er nok efterhånden ved at blive lidt svært at komme på nye og kreative gaver, der rigtigt overrasker konen. Hvis en lækker parfume har gjort det nogle år i streg, hvor så finde noget nyt? Ja, det er måske et godt spørgsmål, men et bedre et er nok: hvorfor ikke? En overraskelse, som slet ikke er forventet, kan give et interessant indtryk og peppe lidt op på gavegivningen. Hvem vil efterhånden ikke blive træt af det samme hver gang? Det er her, at teltudlejning er en oplagt mulig for at finde på noget helt nyt, som din kone garanteret ikke havde forventet!

 

Fordelene ved at leje et telt og overraske konen med en fest i haven

Ved at leje et telt har du muligheden for at overraske din kone for 17. gang med et brag af en fest, som I sikkert ikke glemmer. Okay, det behøver ikke være en ligeså vild fest som i de unge dage, men en fest kan det nu være alligevel. Ved at leje et festtelt i haven bør du smøre ærmerne op og gøre klar til at pynte løs: for pynt er vigtigt. Sådan skaber du nemt en hyggelig stemning i teltet, så det ikke er alt for kedeligt. Balloner, planter og blomster på bordene er enkle muligheder, der gør en forskel. Derudover bør du overveje belysningen: hvor meget naturligt lys bør der være? Bør du have fat på nogle diskokugler, lyskæder eller uplights? Ja, der er meget at vælge imellem, og det er helt op til dig og den stemning, som du gerne vil skabe i løbet af festen.

 

Efterhånden som det også bliver tættere på aften, bliver det nok også koldere: så sørg for varme i teltet. Gør tæpper og noget varmere tøj kart til de, der nok er lidt kuldskære, så de ikke skal fryse hele aften. Derudover er musikken helt essentielt: alt fra baggrundsmusik under middagen til noget dansemusik senere på dagen er med til at sørge for en helt speciel stemning og event. At anskaffe jer et musikanlæg er altså helt essentielt! Sidst men ikke mindst, er det en god ide at slippe kreativiteten lidt løs, og bruge dine omgivelser i haven for en sjovere fest: det kan være alt fra opsætningen borde med spil til kaffebarer mm.

 

Find dit rette festtelt

Der findes som nævnt telte i alle størrelser og stilarter, og det er kun fantasien der sætter grænser. Du kan leje et lille partytelt til en mindre gruppe på omkring 30 personer, du kan leje større cirkustelte til større arrangementer, og nogle teltudlejningsfirmaer, heriblandt Hornborg Telte, har endda telte med plads til mere end 500 mennesker, så det skal i hvert fald ikke være størrelsen der holder dig tilbage. Så overrask dog konen og lej et telt, når der bliver brug for det!