Gode råd til gør-det-selv renovering af badeværelse

Skal du have nyt badeværelse, og har du mod på at springe ud i projektet på egen hånd? Hvis ja, så læs dette blogindlæg inden, du går i gang. Her får du et par tips og gode råd, så du kan få en overskuelig proces samt det resultat, du ønsker.

Gode råd inden renovationen

For at få det bedste resultat ud af dit gør-det-selv badeværelses projekt, er det vigtigt med grundig planlægning inden, du går i gang. Overvej hvorfor du egentlig ønsker at renovere. Hvad savnede du i dit gamle badeværelse? Måske skal du have en vask mere? Alt dette er det vigtigt at have gjort sig tanker omkring, så du ikke står under processen og skal tage store beslutninger.

 

Når du har overvejet, hvordan du gerne vil have det færdige resultat til at tage sig ud, kan det være en god ide at få en vurdering af en professionel fagmand. Her kan du få svar på, om dine ønsker er realistiske. Derudover skal du selvfølgelig lave et budget i forvejen, og så skal du huske på, at det ikke er alle elinstallationer, du selv må stå for.

 

Tips til forberedelsen

Forberedelsen til renoveringen er ligeledes vigtig. Sørg for at have skaffet alle de ting, du skal bruge, inden du går i gang. Derudover skal du sørge for, at gulvet har lufttemperatur, og at det samtidig er rent og tørt.

 

Før du får lagt nye klinker på dit badeværelse, er det desuden vigtig med et plant gulv. Derfor vil det være en god ide at bruge flydespartel. Flydespartel er en god og moderne løsning, og det giver et slidstærkt og holdbart resultat. Har du ikke prøvet at bruge flydespartel før, kan du med fordel rådføre dig med en professionel fagmand, som kan give dig et par råd til arbejdsprocessent samt forholdet til blandingen. På den måde sikrer du dig det bedste resultat.

 

Gode råd til indretning

Efter renoveringen skal du sørge for at indrette rummet med alle de essentielle ting. Husk at have nok opbevaringsplads, så der ikke ligger ting og flyder. Tænk ikke kun på rummet som et badeværelse, men som en del af den samlede indretning i dit hjem.